Amerika'da 18 yaşındaki siyahi genç Michael Brown'ı öldürerek ülkenin karışmasına neden olan polis Darren Wilson, görevini bıraktı.
Genelkurmay İstihbarat Başkanlığı’nın 1965’te hazırlayıp MAH (MİT’in eski adı) ve Emniyet dahil sivil-askeri tüm güvenlik ve istihbarat birimlerine gönderdiği içeriği çok fazla bil
Evet, müslüman zihinler mevcut iktidarlara göre dindarlık ölçütlerini ayarlamaya ve söylemlerini bu doğrultuda üretmeye devam ettiği müddetçe içi boş bir dindar nesil yetişecektir.
Arap Birliği Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne Filistin Devleti'nin kurulması için bir tasarı sunma kararı aldı.
Mısır'da dün güvenlik güçlerine düzenlenen üç ayrı saldırıyı, IŞİD'e bağlı Sina Vilayeti örgütü üstlendi. Saldırıda 5 Mısır güvenlik görevlisi ölmüştü
Müslüman Âlimler Birliği Filistin Şubesi Başkanı Dr. Mervan Ebu Ras İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Nijerya’da dün bir camide gerçekleştirilen büyük katliamın ardından Afrika’
HDP’nin zincirli çarşaflılar eylemine en anlamlı tepki çarşaf giyen kadınlardan geldi. Çarşaf giyen bayanlar HDP’nin fikri ile bayanlara esaret vaat ettiğini, kendilerinin ise çarşaf giy
Son dönemde İstanbul’da artan yağışlar barajları dolduruyor. Ağustos ayında tamamen kurumasıyla dikkat çeken Papuçdere Barajı da neredeyse tamamen doldu.
Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim, ABD öncülüğündeki koalisyonun IŞİD'e yönelik hava saldırılarının örgütü zayıflatmadığını söyledi.
Dünyada gıdanın bugün ve gelecek için ne kadar önemli bir silah olduğunu gösteren örnekler artıyor. Ülkeler artık tarım topraklarına daha fazla önem veriyor, korumak için daha radikal
‘Öğrenim özgürlüğünü engelleme’ suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası alıp cezaevine giren Prof. Dr. Rennan Pekünlü’ye dava açan üniversite öğrencisi Fatma Nur Gidal, “Vicdanım rahat
Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesinde su baskını sonucu madende mahsur kalan 8 işçiden ikisinin daha cenazesine ulaşıldı.
Ahmedinejad, görevi bitmesine rağmen kendi sokağının başında halkın sorunlarını dinleyip halktan sorunlarını içeren mektuplar alıyor.
AB, IŞİD'in internet ortamında yürüttüğü propogandaya karşı internet sitesi hazırlıyor. Sitede, Türkçe dil seçeneği de bulunacak.
UNESCO’nun kültürel miras listelerine Ermenilerin kültür mirası olarak kaydedilen lavaş ekmeği, Azerbaycan’ın itirazı üzerine listelerde 24 saat bile kalamadı.