Londra merkezli The Economist, 15 Temmuz'da milletin iradesine el koymak isteyen FETÖ'ye karşı yürütülen operasyonlarda tutuklanan iş adamlarının durumunu değerlendirdi.
MHP"den ihraç edilen Meral Akşener, Yalova'da yaptığı konuşmada, " Benim inancım tamdır. 59-56-57 gibi rakamlarla 'hayır' şeklinde" dedi.
Tahran yönetiminden 16-17 Şubat'ta düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası Oyunları'na ABD'li güreşçilerin katılmasına izin çıktı.
Kanada’nın Quebec City kentinde geçen Pazar günü terör saldırısının yaşandığı Quebec İslam Kültür Merkezi Camisi yeniden ibadete açıldı.
Yapılan son araştırmaya göre, referandumdaki katılımın yüksek olacağı sonucu ortaya çıktı. Araştırmaya katılanların yüzde 85'i 'sandığa mutlaka gideceğim' dedi.
Telekom binasını basan Albay Atmaca 15 Temmuz darbe girişimine ' Whatsapp grubuna şirin gözükmek için yazdım' dedi.
Türkiye, Yunanistan Milli Savunma Bakanı Kammenos'un Türkiye'yi Kardak gerginliği üzeriden "Kovboy hareketleri" yapmakla suçlamasına yanıt verdi. Dışişleri Bakanlığı açıklamasında Kam
Sevilay Yılman Habertürk'teki köşesinde referandum tartışmalarına değinirken, hem Atatürk dönemini örnek vermesini eleştirenlere cevap verdi hem de Özal'ın başkanlık sistemiyle ilgili
Alman Meclisi'nin Türk-Alman Parlamenterler Grubu Türkiye'ye gidiyor. Ziyaret heyetinde yer alan Yeşiller Milletvekili Özcan Mutlu, hem iktidar hem de muhalefet partileri ile bir araya gelecekleri
DEAŞ'ın 8 farklı dilde yayınlanan propaganda dergisi Rumiyah'ın yeni sayısında bazı tarikat ve Cemaaat liderlerine suikast planı ortaya çıktı.
Merkezi Almanya’da bulunan ve daha önce misyonerlik faaliyetleri ortaya çıkarılan Heinrich Böll Stiftung Vakfı'nın Türkiye şubesinin başındaki isimden skandal sözler.
Uykunun sırrı çözüldü. Yapılan araştırmalara göre iyi bir uyku, beynin çalışmasının kesintiye uğraması anlamına gelmiyor, beyin bu sırada çok önemli bir iş yapıyor. Uyku, bazı
Almanya'nın en önemli bankası Deutsche Bank, ülkedeki gazetelere verdiği tam sayfa ilan ile şirkete milyarlarca dolara mal olan hatalar nedeniyle müşterilerinden özür diledi.
Yeni ABD yönetimi ile İran arasında gerginliğin olduğu dönemde İran Devrim Muhafızları Ordusu, çeşitli tür ve menzile sahip füze ve radar sistemlerini deneyeceği hava savunma tatbikatın
“… Erdemi ve takvayı/ilahi sorumluluk bilincini geliştirmede birbirinizle yardımlaşın, kötülüğü ve düşmanlığı artırmada değil; Allah’a karşı sorumluluğunuzun bilincinde olun: Ve