ABD'nin, Suriye'de Kobani şehrinin güneyinden 35 km uzaklıkta birkaç ay önce yapımına başladığı askeri üssü tamamladığı belirtiliyor
El Kaide, örgütten ayrılmayı gündemine alan Suriye’deki kolu Nusra Cephesi’ne, kendisiyle ilişkisini kesmesi konusunda izin verdi. Açıklama, El Kaide lideri Zevahiri'den geldi.
Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin yeniden düzelmesinin ardından Ukrayna'dan AB'ye Türk akımının durdurulması çağrısı geldi
‘Gölge CIA' olarak bilinen ABD merkezli düşünce kuruluşu Stratfor, Esad ordusu, Rus ve IŞİD saldırıları arasında kalan muhaliflerin en ihtiyaç duydukları anda umutsuz bir duruma düştü
A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası sonrası ilk maçını Rusya ile Antalya'da yapacağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'i bu maça dav
Darbeciler, 15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce Ankara Ostim’de bir evde toplantı yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik operasyonu planlayan darbecilerin planı Erdoğan'
Darbe girişimine senaryo diyen Ertuğrul Kürkçü, daha önce bir yapılan çalışmayla tankın altına atlanabileceğini söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu özel bir televizyon kanalında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, özel bir okulun muhasebecisi tutuklandı.
OHAL kararnamesiyle sözleşmeli öğretmenlik kesinleşti. 27 Temmuz 2016 tarihinde yayımlanan OHAL kararnamesiyle sözleşmeli öğretmenlerle ilgili ayrıntılar da belli olmaya başladı.
ABD yeni başkanını ararken FETÖ'nün Hillary Clinton'un seçim kampanyasına yüklü miktarda bağış yaptığı ortaya çıktı.
Başbakan Şerif İsmail, Fethullah Gülen'in Mısır'a iltica başvurusunda bulunması durumunda bu talebi değerlendireceklerini açıkladı.
Marmaris'te yakalanan FETÖ imamı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun sorgusunu özel ekip yapacak.
Tutuklanan eski Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya'nın verdiği ifadede dolar savunması yaptığı ortaya çıktı.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Orgeneral İhsan Uyar ve EDOK Komutaı Orgeneral Kamil Başoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden istifa etti.