TSK'da 'Yeni Askerlik Sistemi' ile ordunun büyük bir bölümünün terhis olacağı açıklandı.
Mustafa Yeneroğlu: İstanbul'da Ermeni bir aileye önce tehdit mesajı bırakılmış, sonra evleri basılıp anne bıçaklanmış. Aile Türkiye'yi terke karar vermiş. Bu zalimliği şiddetle kın�
ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinin Chapel Hill kasabasında, 2015'te 3 Müslüman genci öldürmekten hakim karşısına çıkan katil zanlısı Craig Hicks'in suçunu kabul etti.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD dahil hiçbir şekilde savaş başlatan taraf olmayacaklarını ancak savaş olması durumunda buna cevap vereceklerini bildirdi.
BM Genel Sekreteri Guterres, 'Çatışmaların önlenmesi ve ara buluculuk, daha geniş siyasi çabalar olmadan hiçbir işe yaramaz. BMGK üyelerini ve tüm BM üyelerini daha büyük bir birlik içi
ABD yönetimi, İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü'nün Irak'ta bağlantılı olduğu belirtilen şirket ve iki yöneticisine yaptırım kararı aldı.
Türkiye, son dönemde Almanya başta olmak üzere bazı Batı Avrupa ülkelerinde Müslüman topluma ait camilere yönelik saldırılarda meydana gelen artışın kaygı verici olduğunu bildirdi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Terörle Mücadele Koordinatörü Nathan Sales'in, Türkiye'yi ziyaret ederek, birtakım resmi temaslarda bulunacağı belirtildi.
EMUI 9.1 ve B153 sürümünün dağıtılmasıyla birlikte Huawei, yenilikçi kamera özelliğini P30 ve P30 Pro’da kullanıcılarına sundu.
Avrupa Birliği (AB), İngiltere'nin anlaşmasız ayrılık durumunda da birlik bütçesine yönelik mali yükümlülüklerini yerine getirmesi gerektiğini açıkladı.
Binali Yıldırım’a, İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden, kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’den tepki geldi.
Feyza Gümüşlüoğlu / ORDAF
Siirt’ten İstanbul’a geliyordum. Benim geleceğimi bilen bir arkadaşım, “Hocam İstanbul Hava Alanı şehre çok uzak; müsaade edersen, o gün benim kardeşim hava alanına gelip seni arabas
İlhami Işık; nam- ı diğer Balıkçı… Kamuoyu onu uzun yıllardır devletle PKK arasında yaşanan görüşmelerden tanıyor. Taraflar arasında arabuluculuk yapmış, görüşmelere ilişkin
ABD Başkanı Donald Trump, Meksika ile müzakere ettiği göç anlaşmasına ilişkin detayları yanlışlıkla ifşa etti. Anlaşmaya göre, Meksika 45 gün içinde göç akışını azaltamazsa, b�