Bolivya Virginia La Asunta kasabasında artan uyuşturucu, kaçakçılık ve taciz olaylarına karşı polis bir şey yapmayınca halk kendi yasalarını uygulamaya başladı
Türkiye'nin Suriye sınırında tampon bölge oluşturması ile ilgili tartışmalar devam ederken, PYD Eş Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bağımsız bir devlet kurma niyetlerinin olmad�
Mısır'ın Sina Yarımadası'nda bombalı araçla düzenlenen saldırılarda Mısır ordusundan yapılan açıklamaya göre 10 asker hayatını kaybetti. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanlığı seçiminin son turuna kalmasa bile, oylamaya katılıp pusulaya Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adını yazacaklarını söyledi. Bu durumda MHP'n
İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon, Türkiye'de ikamet eden bazı Hamas yöneticilerinin, İsrail hedeflerine eylemler gerçekleştiren Filistinlileri finanse ederek yönlendirdiğini öne sürdü.
HDP'nin Meclis Başkan adayı Dengir Mir M. Fırat bugün gerçekleşen 1. ve 2. Tur Başkanlık seçimlerinin ardından açıklamalarda bulundu.
Askeri kaynaklar, Kandil ve Havaşin'in F-16'lar tarafından bombalandığı haberini yalanladı.
Mısır cuntası, başsavcı suikastiyle alakasının olmadığını açıklamasına rağmen İhvan'ı suçlamaya devam ediyor. Başsavcıya saldırıyı ise bir başka örgüt üstlendi
PKK'ya ait Twitter hesaplarından ve internet sitelerinden yapılan açıklamaya göre Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları Kandil'e bağlı Avaşin kamplarını bombaladı.
Yunanistan Maliye Bakanı, IMF'ye olan borçları için kendilerine tanınan son sürenin dolması üzerine yaptığı açıklamada, "Ödeyemiyoruz" açıklaması yaptı.
Başbakan Davutoğlu, yeni meclisteki ilk grup toplantısında, Suriye sınırındaki gelişmeler kapsamında son günlerde sıkça dillendirilen 'Türkiye Suriye'ye girecek mi?' sorusuna cevaben aç�
Dışişleri Bakanlığı, Doğu Türkistan'da Uygur Türklerinin oruç tutmalarının ve diğer ibadetlerini yerine getirmelerinin yasaklandığına dair çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.
İsrail Ekonomi Bakanı Bennett,'Filo'yla Filistinlilerin devlet olma şansı da derinlere gömüldü' dedi.
PYD lideri Salih Müslim, Türkiye’nin Rojava'ya ancak NATO kararıyla girebileceğini iddia edip böyle bir durumda ise direneceklerini söyledi.
Dünyanın güneş etrafındaki dönüş hızının yavaşlamasına karşı saatler bugün 1 saniye yerinde sayacak.