Katar krizine ilişkin konuşan üst düzey bir Birleşik Arap Emirlikleri yetkilisi, taleplerin kabul edilmemesinin "yolların ayrılması" olacağını söyledi.
Siirt ve Hakkari'de devam eden operasyonlarda, 7 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.
Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz'da kazandığımız milli zaferi 16 Nisan'da taçlandırarak Türkiye'ye yeni bir bayram yaşattınız. Bu senenin en erken bayramı 16 Nisan'dır. Şimdi ikinci bir
AB ülkelerinin Türkiye'ye yönelik uluslararası doğrudan yatırım tutarı, bu yılın ocak-nisan döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 42 artarak 1,7 milyar dolara yükseldi.
Antalya 23. ve 24. Dönem Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç 58 yaşında hayatını kaybetti.
Asya ile Avrupa ülkeleri arasında narkotik ticaretinin gerçekleştiği "Balkan Rotası"ndaki Türkiye'de, yılbaşından bu yana 42 ton uyuşturucu ele geçirildi.
Katar, FETÖ ile iltisakları belirlenen 45 kişiyi ülke dışına çıkardı. Türk vatandaşı olan şüpheliler Türkiye'ye giriş yaptıkları anda gözaltına alındı.
Genelkurmay Başkanı Akar, "Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında, Silahlı Kuvvetlerimizin yüklendiği onurlu sorumluluğun başarıyla yerine getirilmesinde, aziz milletimizin kahr
İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na verdiği 25 yıl hapis cezasının gerekçeli kararını açıkladı.
Çin'in güneybatısında toprak kayması meydana geldi. Sichuan eyaletindeki dağlık bir bölgede gerçekleşen olayda 141 kişi toprak altında kaldı.
Trump'a yönelik "En son ne zaman bir aktör bir başkana suikast düzenlemişti? şakası yapan ünlü aktör Johnny Depp, gelen tepkiler üzerine geri adım atarak özür diledi.
Katar Dışişleri Bakanlığı, "4 ülkenin taleplerini içeren belge bize ulaştı. Resmi cevabı ileteceğiz." açıklamasında bulunuldu.
ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, yayımladığı mesajda tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.
Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki krizin "aile içi bir mesele" olduğuna inandıklarını belirtti.
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın talimatı üzerine, gıda zehirlenmesi şüphesinin yaşandığı Manisa'daki 1'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç görevinden alındı