Sosyal Medya

Güncel

Trump'tan özür diledi

Trump'a yönelik "En son ne zaman bir aktör bir başkana suikast düzenlemişti? şakası yapan ünlü aktör Johnny Depp, gelen tepkiler üzerine geri adım atarak özür diledi.



Amerika BirleÅŸik Devletleri BaÅŸkanı Donald Trump’a yönelik tepki gösteren yıldızlar arasına Hollywood yıldızı Johnny Depp de katıldı. 

Depp, "En son ne zaman bir aktör bir başkana suikast düzenlemişti? Bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Ben bir aktör değilim. Geçimimi sağlamak için yalan söylüyorum" dedi.

1865’te dönemin Amerika BirleÅŸik Devletleri BaÅŸkanı Abraham Lincoln’un oyuncu John Wilkes Booth tarafından öldürüldüğünü anımsatan Depp, “Epey oluyor, belki de zamanı geldi” dedi.

Ãœnlü oyuncunun Ä°ngiltere’de katıldığı bir festivalde yaptığı bu suikast esprisi Amerikan kamuoyunda büyük yankıya yol açtı.

Özellikle Trump taraftarlarının sert tepkisini çekti. Johnny Depp geri adım atarak, Amerika Birleşik Devletleri Başkanından özür diledi.

Açıklamasında kötü niyeti olmadığını belirten Depp, "Yalnızca eÄŸlendirmeye çalışıyordum, kimseyi incitmek istemedim" dedi. 

Beyaz Saray, Johnny Depp'in suikast göndermesinin 'üzücü' olduğunu belirtmişti.

Daha önce ünlü şarkıcı Madonna da, Washington'da Trump'a karşı düzenlenen kadın yürüyüşünde Beyaz Saray'ı havaya uçurmak istediğini söylemişti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.