İspanya'nın Kurtuba kentinde toplanan Suriyeli muhalif gruplar, uluslararası toplumdan, Esed rejiminin geçiş döneminde hiçbir rol üstlenmeyeceğinin garanti edilmesini istedi.
Hamas Sözcüsü Berdevil, ABD Dışişleri Batarı Kerry'nin planının Filistin topraklarını yağmalamak için yazılmış hazır reçete olduğunu belirtti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'u susuz bırakmayacaklarını belirterek, Melen Barajı'nın temelinin yakın zamanda atılacağını, Ağva civarında da 2 dev baraj inşa edec
Mısır'da darbe karşıtları, "Kanlı Referandumun İptali" adı altında ülke genelinde gösteriler düzenliyor.
Hamburg’da, geçen ay sonunda polis ekiplerine yapılan saldırıların ardından 4 Ocak’ta bazı semtlerde başlatılan ''tehlikeli bölge'' uygulamasının gevşetildiği bildirildi.
Bilim adamları, çok satan kitapların sırrını çözmek için istatistiksel stilometri adında bir algoritma geliştirdi.
Suriyeli muhaliflerden yaklaşık 130 kişilik grup, İspanya'nın Kurtuba kentinde iki gün sürecek toplantılarına başladı.
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Başkanlık olarak personelimizin fişlenmesini gayri ahlaki bulduğumuzu, bu yöndeki tercihlerin kurumumuzda hiçbir şekilde himaye görmediğini kamuoyuyla payla�
Özgür Suriye Ordusu ile Irak Şam İslam Devleti arasında meydana gelen çatışmalarda, bir haftada 336 kişi hayatını kaybettiği belirtildi.
Cenevre-2 Konferansı öncesinde 150 kadar Suriyeli muhalif, 9-10 Ocak'ta İspanya'nın güneyinde Endülüs bölgesindeki Cordoba kentinde toplanacak.
Suriye'ye ait MI-17 helikopteri, iki Türk F-16'sının bölgeye sevki üzerine sınırdan uzaklaştı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 25 milyar 730 milyon lira olarak belirlenen 2014 yılı konsolide bütçesiyle 18 bakanlığın bütçesini geride bıraktı.
Fitch Ratings, "Yaşanan gelişmeler Türkiye'nin "BBB-" olan ülke reytingini etkilemedi" değerlendirmesini yaptı.
DEDAŞ'ın borçlu abonelere yönelik elektrik kesintisi uygulamasına başlandı.
Orta Doğu'da meydana gelen neredeyse hemen her olay petrol, doğal gaz gibi kaynakların fiyatlarını da etkilediği için 2014 yılında enerji kaynakları üzerinde söz sahibi ülkelerin bölgeye