Uzun bir koşunun ikinci ayağı bugün başlıyor. Brahimi’nin Suriye'deki krize çözüm için ilk tur görüşmelerinde ısrarla vurguladığı gibi kısa sürede “mucize” beklenmemeli. Ancak he
Suriye ordusu, ateşkes ilan edildikten sonra tahliyelerin başladığı ve yardım konvoylarının girmesinin beklendiği Humus kentine yönelik saldırılarını sürdürüyor.
Bosna Hersek'te hükümet karşıtı protestolar yayılıyor. Tuzla kentinde polis ve göstericiler arasında çıkan çatışmalarda birçok kişinin yaralandığı belirtiliyor.
Alman Hristiyan Birlik partileri Türkiye'nin Avrupa Birliği üyeliğine karşı. Başbakan Merkel'in partisi Türkiye'ye stratejik ve ekonomik işbirliği öneriyor.
BM raporuna göre, 20 yıl sonra dünya genelindeki yıllık kansere yakalanma sayısı iki kat artarak 22 milyona çıkacak.
Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Bulgaristan'a geçemeyen ve Yunanistan güzergahını kullanmak isteyen tırlar, İpsala Sınır Kapısı'nda kuyruk oluşturdu.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta meydana gelen 3 patlamada ilk belirlemelere göre 17 kişinin öldüğü, 45 kişinin yaralandığı bildirildi.
Bakan Davutoğlu, "Suriye’deki gelişmeler artık herhangi bir siyasi sorunun çok ötesine geçmiştir. Bir insanlık trajedisidir" dedi.
Sırbistan'ın eski Cumhurbaşkanı Boris Tadiç, ülkesinin Türkiye ile işbirliğini geliştirmesi gerektiğini söyledi.
Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personelinin bilgi seviyesini belirlemek için 6 Nisan'da yapılacak Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı başvuruları başladı
Bakan Eroğlu, "Türkiye su zengini bir ülke değil. Su fakiri de değil ama suyu çok iyi yönetmemiz, çok idareli kullanmamız lazım" dedi.
İhvan'ın, "faaliyetlerinin yasaklanması ve mal varlığına el konulması" kararına yönelik itirazı reddedildi.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Merkez Bankasının parasal sıkılaştırmasının dövizde kur baskısını hafifleteceğini fakat aşağı yönlü risklerin devamlılık göst
Cemaat-i İslami Genel Başkanvekili Makbul Ahmet: "Liderimiz hakkında verilen bu önceden planlanmış yanlış karar, İslami hareketin gazi siyasetçisine yönelik bir cinayet girişimidir" dedi.
Esed'e bağlı ordu birliklerinin çeşitli kentlerde muhaliflere yönelik düzenlediği saldırılarda 11'i çocuk, 4'ü kadın olmak üzere 88 kişinin öldüğü bildirildi.