Şam rejimine bağlı savaş uçakları Halep’te muhaliflerin denetimindeki Şiar bölgesinde bir Pazar yerine vakum bombası attı, 20 kişi öldü.
Filistin'in BM sözleşmelerinden 15'ine taraf olma başvurusunun ardından, İsrail, Filistin Yönetimi’ne verilmesi gereken aylık 140 milyon dolar civarındaki vergi ve gümrük gelirlerini bloke
Başbakan Erdoğan geleneksel olarak seçim sonrası ilk yurtdışı ziyaretini Azerbaycan'a yaptı. Ziyaretin gündeminde enerji işbirliği ve bölgesel konuların yanısıra Cemaat okulları da var
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) Anayasa Mahkemesi’nin kararı gereği Twitter’a erişim engelini kaldırdı. TİB bu adımı Mahkeme'nin "İfade özgürlüğüne ağır müdahale"
ABD’nin Teksas eyaletindeki Fort Hood askeri üssünde yapılan silahlı saldırıda, aralarında saldırganın da bulunduğu 4 kişi yaşamını yitirdi, 14 kişi yaralandı.
Suriye'nin Keseb kasabasındaki çatışmalar nedeniyle evlerinde mahsur kalan ve muhalifler tarafından kurtarılarak Türkiye'ye getirilen yaşlı Ermeni kardeşlere Türkiye kucak açtı.
Bir 'Risale-i Nur entelektüeli' Metin Karabaşoğlu, Gülen ve ona bağlı hareketin son operasyonlarla birlikte 'ahlaki eşiği aştığını' belirtiyor. Projeleri uğruna Risale'yi de istismar ede
Filistin'deki Hamas hareketi, Gazze'ye desteklerinden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için Başbakan Erdoğan'ın resminin de bulunduğu afişi kentin en büyük caddelerinden birine astı.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Reyhanlı ilçesine sığınan çocuklar, hayatını kaybeden babalarının fotoğrafıyla teselli bulmaya çalışıyor.
Almanya'nın en büyük hava yolu şirketi Lufthansa, 5 bin 400 pilotun grev yapması nedeniyle 3 bin 800 uçuşu iptal etti.
İsrail ve Filistin arasında geçen yıl başlatılan barış görüşmeleri tıkandı. Filistin yönetimi, İsrail'in uzlaşmaz tavrı nedeniyle BM'de 15 uluslarararası kuruma katılım için ilgil
Suriyeli sığınmacı Meryem Kavli’nin Beyrut’taki Birleşmiş Milletler Merkezi önünde intihar girişiminde bulunması, evinden olan yaklaşık 2 milyon 600 bin Suriyelinin yaşadığı durumu y
Birleşmiş Milletler, Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki 19 bin Müslümanın, Hristiyan militanların saldırılarından korunmaları amacıyla tahliye edileceğini açıkladı.
AB Konseyi, Orta Afrika Cumhuriyeti'ndeki BM barış gücü operasyonuna destek için bin asker gönderme kararı aldı.
Filistin tarafının Kerry’e verdiği 24 saatlik sürenin dolmasının ardından Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas, Filistin’in BM kurumlarına üyelik sürecini başlatacak imzayı attı. A