Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın yeni parti kurma çalışmaları devam ederken, ekip listeleri de şekilleniyor. Babacan ve Davutoğlu'nun hedefinde Ak P'artide görev almış birçok isim var.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'dan Su-57 savaş uçağı alınıp alınmayacağı konusunda, "Bakanlıklarımız muhataplarıyla görüşmeyi sürdürüyor. 25 milyar dolar gibi bir ihra
Ak Partinin kurucularından ve eski dışişleri bakanı Yaşar Yakış, son siyasi gelişmeler hakkındaki değerlendirmesinde AK Parti’yi su alan bir tekneye benzetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Davutoğlu'nun "Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa birçok kişi, insan y
Zaman zaman bakımsızlık ve ihmallerle gündeme gelen Topkapı Sarayı, Türkiye’nin paha biçilemeyecek hazineleri arasında… Turist ziyaretleri sıralamasında çoklukla birinci, olmadığı z
Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Ödül Töreni'nde konuşan Erdoğan, "Biz basını daha özgür, daha çoğulcu bir Türkiye arzuluyoruz" dedi.
Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, AKP'nin reformist kimliğini kaybettiğini ifade eden bir yazı kaleme aldı.
Sosyal medyada bir haber dikkatimi çekti;
Allah’a davet için gelmiş bir peygamberin ne zaman doğduğu, davet etmekle mükellef olduğu insanlar açısından ne önem arz eder?
Renklerimizin, dillerimizin, fiziksel şekillerimizin ve elbette düşünce dünyalarımızın farklılığı, hep Kerim olan Rabbimizin birer ayeti ve şükredilmesi gereken birer nimetidir. O (cc) i
Harvard Üniversitesi’ni kazanan Lübnan'da yaşayan ve Filistin kökenli olan 17 yaşındaki İsmail Ajjawi, Amerika Birleşik Devletleri’ne girişi esnasında arkadaşlarının 'sosyal medyadaki
Yeni parti kuracağı konuşulan eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan ile hareket ettiği öne sürülen eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, hakkında çıkan istifa haberlerine ilişkin
1938 doğumlu. 2. Dünya Savaşını yaşamış. Tek parti dönemini, çok partili döneme geçişi, Menderes dönemini yaşamış ve darbeyi görmüş bir kişi.
İstanbul’da İETT bünyesinde çalışan özel halk otobüslerinde (ÖHO) çalışarak kamu hizmeti veren bir şoförün sakal ve şalvarla otobüs kullanması şikayet konusu oldu.