Sosyal Medya

Hüseyin Çelik'in ardından Nihat Ergün de istifa iddialarını yalanladı

Yeni parti kuracağı konuşulan eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan ile hareket ettiği öne sürülen eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, hakkında çıkan istifa haberlerine ilişkin bir açıklama yaptı.



Eski BaÅŸbakan Yardımcısı Ali Babacan ile birlikte yeni parti kuruluÅŸu içinde yer aldığı öne sürülen eski bakanlardan Nihat Ergün, “Ä°stifa ettiÄŸim doÄŸru deÄŸildir.” dedi.
 
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ile görüÅŸüp, parti kuruculuÄŸundan ayrılan ve AK Parti’den istifa eden Ali Babacan'ın ardından, yeni oluÅŸum içinde yer alacağı belirtilen bazı isimlerde, AK Parti ile yollarını ayırmaya baÅŸladı. Bu isimlerden ilk iki isim, Babacan ile birlikte yeni parti oluÅŸumu içinde etkin rol alan eski BaÅŸbakan Yardımcısı BeÅŸir Atalay ile eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin oldu.
 
Ben istifa etmedim
Babacan’ın kuracağı partide adı geçen ve AK Parti’de istifa edeceÄŸi öne sürülen eski bakanlardan Nihat Ergün’e ulaÅŸan Yeni Akit, istifa ettiÄŸi iddialarını yalanladı. Ergün, “Ä°stifa ettiÄŸimi iddia edenler, en doÄŸru bilgiyi partiden öÄŸrenebilirler” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.