Moskova’da yapılan Erdoğan-Putin görüşmesi, iki ülke arasında işbirliğinin artacağını, ama esaslı ihtilaf noktalarının devam ettiğini gösterdi.
Bundan 50 yıl önce Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay, Kurban Bayramı için alışılmadık bir mesaj yayınladı.
BOTAŞ'ın ilan ettiği doğal gaz toptan satış fiyatları kapsamında Konut tüketicileri (evsel tüketiciler) ve sanayi tüketicileri için doğal gaz satış fiyatlarına ortalama % 14.90 oranın
Türkiye, köklü, kapsamlı ve çok yönlü bir savrulma, bir çözülme, bir çürüme yaşıyor... Toplumun bütün kesimlerinde gözlenen tedirgin edici, hatta ürpertici bir durum, bir felâket b
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'e ziyarette bulundu.
Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın yeni parti kurma çalışmaları devam ederken, ekip listeleri de şekilleniyor. Babacan ve Davutoğlu'nun hedefinde Ak P'artide görev almış birçok isim var.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya'dan Su-57 savaş uçağı alınıp alınmayacağı konusunda, "Bakanlıklarımız muhataplarıyla görüşmeyi sürdürüyor. 25 milyar dolar gibi bir ihra
Ak Partinin kurucularından ve eski dışişleri bakanı Yaşar Yakış, son siyasi gelişmeler hakkındaki değerlendirmesinde AK Parti’yi su alan bir tekneye benzetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Davutoğlu'nun "Terörle mücadele konusunda defterler açılırsa birçok kişi, insan y
Zaman zaman bakımsızlık ve ihmallerle gündeme gelen Topkapı Sarayı, Türkiye’nin paha biçilemeyecek hazineleri arasında… Turist ziyaretleri sıralamasında çoklukla birinci, olmadığı z
Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) Ödül Töreni'nde konuşan Erdoğan, "Biz basını daha özgür, daha çoğulcu bir Türkiye arzuluyoruz" dedi.
Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan, AKP'nin reformist kimliğini kaybettiğini ifade eden bir yazı kaleme aldı.
Sosyal medyada bir haber dikkatimi çekti;
Allah’a davet için gelmiş bir peygamberin ne zaman doğduğu, davet etmekle mükellef olduğu insanlar açısından ne önem arz eder?
Renklerimizin, dillerimizin, fiziksel şekillerimizin ve elbette düşünce dünyalarımızın farklılığı, hep Kerim olan Rabbimizin birer ayeti ve şükredilmesi gereken birer nimetidir. O (cc) i