MEB, şubat atamasında hangi alanda kaç öğretmen alınacağına ilişkin kılavuzu yayımladı
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Yardımeli Derneği tarafından kurulan "Suriyeli Mülteci Çocuklara Rehabilitasyon Eğitim ve Öğretim Merkezi" düzenlenen törenle açıldı.
İhvan, Yüksek Askeri Konsey ve yargı hakkında iyi niyet besleme konusunda yanılgıya düştüklerini belirtti.
AFAD Başkanı Oktay, Suriye için başlatacakları "Sana İhtiyacım Var" kampanyasında tek amaçlarının dara düşene yardım etmek, zorda bulunana el uzatmak olduğunu söyledi.
Suriye'nin Halep kentinde hayat mücadelesi veren vatandaşlar ve muhalifler Cenevre-2 Konferansı'ndan olumlu sonuçlar çıkacağına inanmıyor.
Hatay'a gelen göçmen ailenin çocuğu olarak Reyhanlı ilçesinde dünyaya gelen yazar, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç'in ilçede yaşadığı ev, müzeye dönüştürülmek için restore edili
Suriye'ye ait bir uçak ve bir helikopterin sınıra yaklaşması üzerine hava muharebe devriye görevindeki F-16'ların Hatay'ın güneyine yönlendirildi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, 700 Fransız vatandaşının ülkeden ayrılarak savaşa katılmak için Suriye'ye gittiğini söyledi.
11 Şubat 2011 sonrası akıllarında olan tek şey, Mübarek'in olmadığı bir Mübarekizmin vesayet marifetiyle hayata geçirilmesiydi.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde kamp dışında kalan Suriyeliler, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğince finanse edilen mobil koordinasyon merkezleriyle kayıt altına alınacak.
Hamas Sözcüsü Berdevil, ABD Dışişleri Batarı Kerry'nin planının Filistin topraklarını yağmalamak için yazılmış hazır reçete olduğunu belirtti.
Bilim adamları, çok satan kitapların sırrını çözmek için istatistiksel stilometri adında bir algoritma geliştirdi.
16 emniyet müdürü Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı, 24 ile ise emniyet müdürü atandı
Dışişleri Bakanı Davutoğlu Hatay'daki tır olayına ilişkin, "Türkmenlere giden bir yardım konvoyuydu. Hiçbir hukuki açık yoktur" dedi.
HSYK, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Öz'ü, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliğine atadı