Eski İran Başsavcısı Reisi'nin 19 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağı açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Suriye ile ilgili askeri müdahale açıklamaları için, "Teşekkür ederim ama lafta kalmasın. Eğer bu hakikaten icraat ortaya konulursa, biz de T
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye ile ilgili, "Saldırılar devam ederse Astana'nın da bir anlamı kalmaz, Cenevre'nin de bir anlamı kalmaz. Kimyasal silahların altında müzakere mi yapıl
ABD Başkanı Donald Trump, "İdlib sonrası askeri müdahaleyi gözden geçiriyoruz" açıklamasında bulundu.
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı sistemi ve yeni anayasanın oylanacağı referandumda 'Evet' diyeceklerini açıkladı.
Küresel ekonominin gelecek dönemde büyük bir dönüşüm geçirmesi ve dünyanın en büyük ekonomilerinin yerlerini gelişen ekonomilere bırakması bekleniyor.
Kongo Cumhuriyeti'nde, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait 3 okul ve 2 binanın Türkiye Maarif Vakfına (TMV) devri için mutabakat zaptı imzalandığı bildirildi.
Çin Dışişleri Bakanlığı, Tibet'in ruhani lideri Dalay Lama'nın tartışmalı Arunaçal Pradeş bölgesini ziyaret etmesi nedeniyle Hindistan'a tepki gösterdi
BM İnsani Yardım Danışmanı Egeland, İdlib’deki saldırının ardından Washington’un Suriye’deki iç savaşa yeniden ilgi göstermesini iyi karşıladığını belirtti. “Umarım bu dönüm
Rusya'nın St. Petersburg kentinde şiddetli bir patlama oldu. Reuters'a bilgi veren tanıklar kimsenin yaralanmadığını ancak birkaç aracın hasar gördüğünü söyledi.
FETÖ sanığının "Neden bu polislerden kimse aracın içindeki askeri vurduklarını söylemiyor" sözlerine Mahkeme Başkanı'dan çok sert cevap geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın birlikte katılacağı Konya mitinginde eski başbakan Davutoğlu da yer alacak
İran'da 19 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için muhafazakarların aday adayı olarak ülkenin eski başsavcısı İbrahim Reisi'nin ismi kesinlik kazandı.
Viyana Enstitüsü Orta, Doğu ve Güneydoğu Avrupa üç yıllık ekonomik tahmin raporu hazırladı. Raporda Türkiye'ye de yer verilirken, olumlu ifadeler kullanıldı.
İzmir'de FETÖ/PDY'nin Dokuz Eylül Üniversitesindeki yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hakkında dava açılan sanığa gözaltındayken getirilen özel eşyaları içerisinde hafız