Katolik dünyasının ruhanî lideri Papa Francisco, sağlık durumunun el vermemesi halinde görevinden ayrılabileceğini açıkladı.
İsrail'in Rişon Letzion kentinde, Müslümanlığa geçen Yahudi bir kadınla Müslüman bir Arabın düğün töreninde dört aşırı sağcı protestocu gözaltına alındı.
Müftü Şeyh, “IŞİD, İslam dinine mensup değil. Hariciler’in uzantısı” dedi.
Afganistan'ın başkenti Kabil yakınlarında bulunan Logar bölgesinde kalabalık Taliban birlikleri ile güvenlik güçleri arasında şiddetli çatışmalar başladı. Taliban, bölgede denetim sa�
El-Kuds El-Arabi gazetesi Başbakan Erdoğan hakkında özel sayı yayınladı.
İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Amano'yu Tahran'da ağırladı. Ruhani, nükleer programın barışçıl hedeflerle devam edeceği mesajını yineledi.
Almanya'da ırkçılar kendilerine taraftar bulabilmek için en çok sosyal medyadan yararlanıyorlar. Ancak ırkçı propagandalarını açıkça yapmıyorlar.
Maliki’nin görevini devretmesi, Irak'taki Sünni-Şii geriliminin yumuşaması için bir fırsat olarak görülüyor. Uzmanlara göre, Maliki’nin gidişi uzun süredir gergin olan Ankara-Bağdat il
Irak'taki bazı Sünni liderler, yeni hükümeti kurmakla görevli Başbakan Haydar el Abadi ile çalışabileceklerini açıkladı. Bu kararın ülkedeki siyasi tıkanmışlığa son vermesi bekleniy
Mısır’da 14 Ağustos 2013’teki Rabia Meydanı katliamının yıldönümünü nedeniyle dün başlayan gösteriler bugün de devam etti. Polisin protestoculara ateş açması sonucu altı sivil hay
İsrail'in kadın ve çocuk katliamlarına 25 gün boyunca Gazze'de tanıklık eden TRT Haber Muhabiri Mehmet Akif Ersoy önceki gün, yurda döndü. Savaş muhabiri olan Ersoy, Irak ve Suriye'de bulu
Birleşik Arap Emirlikleri bir milyar dolarlık yardımı Sırbistan hesabına gönderdi. Amaç, ticari ortağın bütçesine destek.
Hollanda Adalet Bakanlığı'nda kıdemli memur olarak çalışan Yasemina Haifi, Twitter hesabından ‘IŞİD, İslam dinini karalamak için bir Siyonist oyunudur’ yazdığı için işten atıldı.
Suudi Arabistan’da yurtdışına savaşmaya gittikleri iddia edilen 11 kişi, 4 ila 18 yıl arasında hapis cezasına çarptırıldı.
Halep'in Dabık’ın, IŞİD terör örgütünün kontrolüne geçtiği bildirildi.