Petrol fiyatı yılın zirvesine yakın seyrederken, paladyum rekor seviyeyi gördü. Altın da Fed öncesi yukarı yönlü.
Boşanmalarda eşlerin ölünceye kadar maaş ödemesine bile yol açabilen süresiz nafakaya sınır geliyor. Sürenin 5 yıla indirilmesini ilişkin teklif TBMM'ye sunulacak.
Binali Yıldırım’la, cumartesi gün boyu seçim çalışmaları yürüttüğü Üsküdar’da Burhan Felek Köşkü’nde buluştum. “Dar” denebilecek bir vaktim olmasına rağmen aklımdaki b
Hande Fırat - Hürriyet
AK Parti tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Nihat Zeybekci, dün katıldığı programda "İzmirliler, 'Bunları çözse çözse AK Partililer çözer' diyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mansur Yavaş’la ilgili iddialar için “Seçimden sonra bunun dokunulmazlığı da yok, bunlar milletin önüne gelecek. O zaman çok ciddi bedeli kendisi ö
Afrika Serbest Ticaret Bölgesi'nin 20 ülke tarafından onaylandığının ancak inşasına başlamak için iki ülkenin daha onaylaması gerektiğini belirtti.
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Osmanlı Devleti'nin Sırbistan’daki kalelerden çekilmeye başlaması,Napolyon'un geri dönüşü, Taha Yasin Ramazan'ın idamı var..
Hüseyin Akın- Milli Gazete
Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
Abdullah Yıldız- Yeni Akit
Kemal Öztürk- Yeni Şafak
Leyla İpekçi- Yeni Şafak
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
Ali Saydam- Yeni Şafak