Sosyal Medya

Güncel

Teslim olan kadın terörist: Çocukları en önde çatışmaya yolluyorlardı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 'Hedar' kod adlı kadın terörist, örgütün içindeki olayları tüm ayrıntılarıyla anlattı.



Terör örgütü PKK'dan kaçıp, emniyet güçlerine teslim olan 'Hedar' kod adlı kadın terörist, ifadesinde, örgütün gerçek yüzünü anlattı. PKK'nın, çatışmaya ön saflarda çocukları gönderdiÄŸini belirten kadın terörist, kampta girdiÄŸi iliÅŸki sonrası hamile kaldığını, bebeÄŸinin 2 aylıkken alındığını, kendisinin de infaz edileceÄŸini öÄŸrenince kaçıp teslim olduÄŸunu söyledi.

12 YAÅžINDAYKEN ÖRGÜTE KATILDI

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, 'Hedar' kod adlı kadın terörist, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Terörist, ifadesinde, ailesinin en küçük çocuÄŸu olduÄŸunu, babası tarafından sürekli dövüldüÄŸünü belirtti. Terör örgütüne üye, aynı köyde yaÅŸayan bir arkadaşının, örgüte katılıp daÄŸa çıkarsa tüm bu eziyetlerden kurtulacağını, örgütün çocuklar ve kadınlara iyi davrandığını söylediÄŸini aktaran, 'Hedar' kod adlı terörist, bu sözler üzerine 12 yaşındayken örgüte katıldığını, ama bir süre sonra örgütün gerçek yüzünü gördüÄŸünü ifade etti.

"ÇOCUKLARI EN ÖNDE ÇATIÅžMAYA GÖNDERÄ°YORLAR"

'Hedar' kod adlı terörist, çatışmalarda tecrübe kazanmaları bahanesiyle örgüte yeni katılan çocuk yaÅŸtaki teröristlerin ön saflarda çatışmalara gönderildiÄŸini, çocuk ve kadınların kötü muameleye maruz kaldıklarını belirtti.

En son kaldığı kampta bir örgüt mensubu ile yaÅŸadığı iliÅŸki sonrası hamile kaldığını, bu nedenle örgüt üyelerinin kendisini dışladığını ifade eden kadın terörist, kaldıkları kampta doÄŸum yaptığını, henüz 2 aylıkken bebeÄŸin alındığını, kendisinin de infaz edileceÄŸini öÄŸrendiÄŸini ve bunun üzerine örgütten kaçtığını belirtti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.