Gezi olaylarında nasıl ağaç bahane edildiyse bu grupların yıkıcı faaliyetleri için de ağaç benzeri bahanelere ihtiyaçları vardır, bunu da ararlar ve bulurlar, ama ilgililer unutmasınlar
11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, resmi Twitter hesabı Abdullah Gül@cbabdullahgul'den açıklamalarda bulundu.
Resmi internet sitesinden açıklamalarda bulunan Müslüman Kardeşler, 'Suudilerin terör suçlamalarını reddediyoruz' dedi.
Tunus Eski Başbakanı Hammadi el-Cibali, Katar ile ilgili gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yaptı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türk-İslam kültür mirasının önemli unsurlarından mevlevi mukabelesi ya da Ayin-i Şerif olarak adlandırılan Sema ayininin aslına uygun şekilde korunması,
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, TRT'de yayınlanan Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nı eleştirerek, "Kur'an ses yarışmalarının güftesi olarak kullanılacak bir kitap değildir. Ku
Almanya Başbakanı Angela Merkel'den son dakika İncirlik açıklaması geldi. Buna göre Merkel, Ankara'yla dialoğun devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Suriye'de Beşar Esad'ı destekleyen silahlı ittifak grubu, Amerika'nın yaptığı operasyonların durmaması halinde ülkedeki Amerikan askeri varlıklarını vuracaklarını açıkladı.
Önümüzdeki haftalarda Meclis gündemine gelecekti. Türk askerinin Katar'a gitmesinin önünü açacak anlaşma onayı kriz nedeniyle öne çekildi.
Myanmar ordusuna ait 116 kişiyi taşıyan askeri uçağın radardan kaybolduğu açıklandı. Yetkililer denizde uçağın enkazına rastlandığını aktardı.
Katar, gıda ve su krizine karşı yeni adımlar atacak.
İran'da yaşanan terör olayları ardından Türkiye'ye gelen Zarif, "Yaşanan endişeli olaylar için Türkiye'nin görüşlerine ihtiyaç var." dedi.
İranlı yetkililer devlet televizyonuna yaptıkları açıklamada saldırıyı DEAŞ'ın düzenlediğini söyledi.
Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ülkesinin, komşularıyla yaşadığı diplomatik krizin çözümü için "diyaloğa hazır" ve "arabuluculuğa açık" olduğunu bildirdi.
Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr'in Katar'ın Arap ülkeleriyle ilişkilerini tamir edebilmesi için Hamas'a desteğine son vermesine yöne