PEW araştırma merkezi, 2050 yılında Müslümanların sayısının Hristiyanların sayısını geçeceğine yönelik raporuna gerekçe olan etkenleri açıkladı.
TİB, 25 bin internet kafeye neşter vurmak için harekete geçerken, özellikle toplumun ahlakını bozan cinsel içerikli ve şiddet içeren oyunlara izin veren kafeler mühürlenecek.
Mustafa İslamoğlu, 1914-15 olayları üzerinden siyasetin, Müslüman-Ermeni ilişkilerini rehin aldığını ve zehirlediğini, daha fazla zehirlemesini önlemek gerektiğini söyledi.
ABD'de 150'ye yakın Türk-Amerikan toplum kuruluşunu bir araya getiren Yönlendirme Komitesi, 1915 olaylarına ilişkin Washington Post gazetesine tam sayfa ilan verdi.
Ermenistan'ın başkenti Erivan'da 1915 olaylarıyla ilgili bugün düzenlenmesi planlanan anma törenlerine Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın yanı sıra Rusya Devlet Başkanı Vladimir P
ABD Başkanı Obama, 1915 yılı olaylarıyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı ve Ermenice 'Büyük Felaket” anlamına gelen 'Meds Yeghern' ifadesini kullandı.
Başbakan Davutoğlu, Rusya ve Fransa liderlerinin 1915 olaylarının yıldönümünde Ermenistan'a gidecek olmalarına "Minsk grubunun tarafsızlığına gölge düşürmüştür" yorumunu yaptı. Da
Almanya Cumhurbaşkanı Gauck, 1915 olaylarıyla ilgili yaptığı açıklamada 'Soykırım' ifadesini kullanırken Osmanlı'yla ilgili ilginç sözler sarf etti...
HDP Şişli İlçe Örgütü'nce düzenlenen ve Kurtuluş Son Durak'tan Pangaltı'ya kadar süren yürüyüş boyunca 100 defa çan çalındı.
Avusturya Parlamentosu’nun 1915 olayları konusundaki deklarasyonu nedeniyle Viyana Büyükelçisi Hasan Göğüş geri çekildi. Türkiye'nin, çeşitli nedenlerle daha önce büyükelçi görevlend
1915 olaylarına ilişkin ortaya atılan iddiaların aksine, Türk Silahlı Kuvvetleri arşivleri, Ermenilerin nakil ve sevkleri sırasında gösterilen azami dikkati ortaya koyuyor.
Gayri resmi rakamlara göre halen Türkiye'de 3 bin ila 5 bin arası Filistinli mülteci bulunuyor.
Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), lider kadrolarının yüzde 65'ini değiştirdiğini açıkladı. Yeni kadro hâlihazırda hapiste olmayanlar ve genç kuşaktan oluşuyor.
Uzun süredir fıkhî konular üzerinde tartışmalı oldukları bilinen Cübbeli Ahmet Hoca ile Yazar Mustafa İslamoğlu mahkemelik oldu. İslamoğlu’nun şikayeti üzerine Cübbeli Ahmet Hoca’nı
Geçtiğimiz günlerde yaptığı 5G çıkışı ile gündemi değiştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuşması öncesinde gezdiği 4G standına da tepki gösterdi.