Al Jazeera'nin haberine göre; Siirt'in Eruh ilçesine bağlı Bağgöze köyünde faili meçhul kişi veya kişilerce öldürülen köy muhtarı ve geçici köy korucusu Mustafa Turhan'ın cenazesi k
Görünür dini sembollerin kamuda kullanımının yasak olduğu Fransa’da bir okul, 15 yaşındaki bir kız öğrenciyi eteği uzun olduğu gerekçesiyle okula almadı.
Manisa'da, 'paralel yapı'ya finansman desteği sağladıkları iddiasıyla 5 dernek bürosuna operasyon düzenlendi.
Ovacık İlçesi Belediye Başkanı Fatih Maçoğlu, 650 dönümlük Hazine arazisine nohut, kuru fasulye, ve patates ekti
Yarından itibaren internet ve cep telefonu üzerinden ticari iletiler sadece karşı taraftan onay alınırsa gönderilebilecek. Aksi takdirde 5 bin TL cezası var
İsveç hükümeti, meclisin 1915 olaylarıyla ilgili 2010 yılında parlamentoda kabul edilen karar konusunda "Araştırma yapılmadan parlamento kararıyla bir ülkenin soykırım uyguladığı ilan
Güney Kore, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'un bu yıl 15 üst düzey yöneticiyi idam ettirdiğini öne sürdü. İdam edilenler arasında bir bakanın da olduğu bildiriliyor.
İHH ekipleri, Nepal’in Bakhtamur kentinde depremin 5’inci gününde enkazın altından bir cesede ulaştı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 1915 olayları ile ilgili “soykırım” ifadesini kullanması ve yüzüncü yıl törenleri için Erivan’a gitmesinin ardından Rusya Başbakanı Dmitri Med
NATO'nun Mukabele Kuvveti'ni 13 binden 30 bine çıkartacağı, 5 bin kişilik de Öncü Kuvvet yaratacağı açıklandı. Amacın "daha fazla istikrar" yaratmak olduğu söyleniyor.
Pakistan'ın Tacikistan sınırı yakınlarında 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
7,8 büyüklüğündeki depremin sarstığı Nepal’in Rasuwa bölgesine çığ düştü. Yaklaşık 250 kişinin çığ altında kaldığı tahmin ediliyor.
Toplantıda beş maddelik bir plan üzerinde anlaşmaya varan taraflar, Esed rejimi alaşağı edilmeden siyasi hiç bir çözüme ulaşılamayacağı vurgusu yaptı.
29-30 Nisan’da 8. Sınıf öğrencileri için yapılacak olan TEOG sınavları nedeniyle tüm ortaokullar, 5 günlük tatile giriyor.
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi, 1915 yılı Ermeni olaylarına ilişkin Türkiye aleyhinde yürütülen kampanya ve yapılan açıklamaları kınadı.