Ermenilerin yakın tarihi bir bakıma “emperyalizm tarafından sömürülme, mayın eşekliğine razı edilme” tarihidir ve bu çok ama çok üzücüdür. Aynı emperyalist odaklar, Ermenilere yap
“Herkes bir gün on beş dakikalığına meşhur olacak” demişti Andy Warhol. Keşke ihmal etmeyip, geri kalan bütün zamanlar boyunca hepimizin yine sıradan insanlar olacağımızı da eklesey
ABD’nin Ankara Büyükelçisi David Satterfield, Türkiye’nin ABD’li ilaç şirketlerine borcunu ödememesi durumunda şirketlerin Türkiye’ye ilaç satmayı durdurabileceğini açıkladı.
Libya ve Suriye'deki savaşın seyrini değiştiren SİHA'lar, bu kez Azerbaycan mevzilerine saldıran Ermenistan ordusuna çok ağır darbeler vurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırısına ilişkin, "Türk milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanındadır." ifadelerin
Ermenistan hükümeti, Dağlık Karabağ’daki vaziyet nedeniyle ülkede "savaş durumu" ve "genel mobilizasyon" ilan etti.
Ergün Yıldırım / Yenişafak
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarını şiddetle kınadı.
İnsanın hayatında bir “tamam” noktası gelir elbet. Lütfiye’nin “tamam” dediği yer kızların da dayak yediği o gece olmuş. Demiş ki kendi kendine “ne olacaksa olacak artık.”
Fas Başbakanı Osmani, başkenti Kudüs olan bağımsız bir Filistin devleti kurulmadan Orta Doğu'da adil ve kalıcı barışın sağlanamayacağını belirtti.
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başladı.
Çin'de gerçekleşen devlet destekli toplu katliamlar, işkenceler ve zorla organ toplama yoluyla para kazanma nispeten az bilinen fakat günümüzde yaşanmakta olan bir vahşettir. Bu gerçeklerin
Raporda gözaltı kampları "mesleki eğitim merkezleri olarak savunuluyor.
Ermenistan ve PKK, işbirliğini işgal altındaki Azerbaycan topraklarına taşıdı. Irak ve Suriye’de sabotaj eğitimi almış onlarca PKK’lı terörist işgal altındaki Karabağ’a nakledild
Fetih Hareketi ve HAMAS heyetinin Türkiye'de gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda taraflar, Filistinli grupların katılımıyla kapsamlı bir ulusal diyalog için sunulacak bir "vizyon" üzer