Çin basın özgürlüğü konusunda sıkıntılı bir ülke. Ancak son alınan bazı kararlarla bu sıkıntının daha da artması bekleniyor.
Dünya genelinde sayıları 4 milyona yaklaşan Suriyeli mültecilerin yaklaşık üçte biri Türkiye’ye sığınmış durumda. Ancak yüz binlerce Suriyeli, metropollerde dilenciliğe, evsizliğe,
Dicle nehri üzerine kurulan Ilısu Barajı antik bir kentin sonu olacak. Hasankeyf yaklaşık bir yıl sonra sular altına gömülecek.
Mısır Şura Meclisi son başkanı Fehmi, açıklamalarda bulundu.
Sokaktaki Alman ülkesinin dış politikası hakkında ne düşünüyor? Ya da Almanlar, Türkiye ile işbirliğinin güçlendirilmesini istiyor mu? Almanların bu sorulara verdiği yanıtlar uzmanlar
Dünyada 17 ayrı bölgede yaklaşık 120 bin barışgücü personeli görev yapıyor.
Askerler ile silahlı saldırganlar arasında çatışma çıktı.
AK Parti Cumhurbaşkanı adayını Salı günü ilan edecek. Açıklamanın yapılacağı ATO Kongre Merkezine yaklaşık 4 bin kişi davet edildi. Toplantıyı, 250 gazeteci izleyecek.
Hâkim karşısına çıkmadan gözaltında tutuldukları için açlık grevi yapan yaklaşık 300 Filistinli, eylemlerini bitirdi. İki aydır süren açlık grevinde 75 kişi hastaneye kaldırılmı
Edouard Patrice Ngaissona ve Sebastien Wenezoui el sıkıştı.
Biber gazı kapsülü fırlatan insansız hava aracı üreten şirket, ilk siparişini aldığını açıkladı.
1.2 milyar kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook, tarihinin en uzun süreli erişim sıkıntısını yaşadı. Sosyal ağ, çok sayıda ülkede en az 20 dakika karardı.
Afganistan’da devlet başkanlığı seçiminin ikinci turunda meydana gelen şiddet olaylarında yaklaşık 250 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
Dünyaca ünlü motosiklet çetesi Cehennem Melekleri’nin 3 lideri, Kanada’nın Quebec eyaletindeki Orsainville Hapishanesi’nden helikopterle firar etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna sınırında sınır kontrollerinin sıkılaştırılması talimatı verdi.