Üsküdar'da bulunan silahların adli emanetten alınarak imha amaçlı gömülmüş olabileceği belirtiliyor
Kilis’e Suriye tarafından atılan 3 roket mermisinin düştüğü, mermilerden 2‘sinin sınıra yakın bölgeye diğerinin ise kent merkezinde boş araziye düştüğü bildirildi.
Macaristan Seçim Kurulu Başkanı Ilona Palffy, Macaristan'da sığınmacı konusunda düzenlenen referanduma katılımın yüzde 50 altında kalarak geçersiz olmasının beklendiğini söyledi.
Nusaybin yeniden inşa edilecek. Kamışlı ile olan yakınlığı göz önünde bulundurularak binalar şehirden biraz daha uzağa yapılacak.
1187 yılının 2 Ekim günü Eyyubi Hanedanı'nın kurucusu Selahaddin Eyyûbi, Kudus'ü fethetti ve 88 yıllık Hıristiyan egemenliğine son verdi
Alman Bild Gazetesi, Türkiye'nin Deutsche Bank'ı satın alabilme ihtimalini düşünüyor...
Otoyol ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden en yüksek geçiş ücretinin 164 lirayı bulmasıyla kamyon şoförleri, 92 lira trafik cezasını göze alarak FSM’den geçiş yapıyorlar.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki çay ocağı sahibi iş yerine 'Kesinlikle siyaset konuşması yapmayınız' yazısı astı.
Esed ve Rus ittifakının katliam yaptığı Halep’e destek için dünyanın birçok ülkesinde protesto gösterileri düzenlendi. Binden fazla kişinin katledildiği bombardımanın durdurulması ç
Genelkurmay Başkanı Akar'ın başına silah dayayan yaver Levent Türkkan'ı, sınıf arkadaşı Gencay Çiftçi anlattı.
Katolik dini lider Papa Franciscus'un, Gürcistan'da Ortodoks kilisesini ziyaret etmesi Ortodoks din adamlarınca protesto edildi
Dink cinayeti davasında hükümlü Samast'ın, cinayetten sonra Samsun Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde çekildiği belirtilen ve bir televizyon kanalında yayınlanan görüntülerle ilgil
İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı.
Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Akar, Meclis açılış resepsiyonunda ikinci bir darbe girişimi olabileceği iddialarıyla ilgili soruları yanıtladı. Yıldırım, "FETÖ'cülerin t
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Kurul'da açılış konuşmasını yaparken aralarında Deniz Baykal'ın da olduğu bazı vekiller salonu terk etti.