ABD'li bir yetkili, Bağdat yönetiminin Türkiye'ye Başika'da asker konuşlandırması için izin verdiğini söyledi
Türkiye'nin sınırlarının çizildiği Lozan Antlaşması'nın imzalandığı otel, bu sefer de Suriye krizi nedeniyle Rusya, ABD, Türkiye, bazı bölge ülkelerinin dışişleri bakanları ve BM
Kudüs'e gitmek için bir turizm firması ile Tel Aviv yakınlarındaki Ben Gurion Havalimanı'na gelen Türk vatandaşı Orhan Buyruk'un gözaltına alınarak 16 gündür hapiste tutulduğu bildirild
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr, Haşdi Şabi'nin Musul’a girmesi halinde büyük bir kriz ve felaket olacağını belirterek, "Felluce’ye girdikleri zaman da büyük zulümler
ABD Donanması'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından küstah bir kutlama mesajı yayınlandı. Donanma Günü'nün 241. yılını kutlayan mesajda, Türk bayrağıyla savaşan insanla
Financial Times yazarlarından David Gardner, Türkiye ve Rusya arasındaki yakınlaşmanın Suriye'de cephedeki dinamikleri değiştirdiğini yazıyor.
ABD Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü olarak tanımladıkları PKK’nın Musul'un DEAŞ'tan temizlenmesi için düzenlenecek operasyona katılmasını desteklemediklerini bildirdi.
Birleşmiş Milletler Bilim Eğitim ve Kültür Örgütü (UNESCO), Mescid-i Aksa'nın Musevilikle bir bağı olmadığı yönünde karar aldı.
Suriye krizinin, değil bölge ülkelerini büyük güçleri bile içine çeken büyük bir çatışma riskine dönüşmesiyle tansiyonu düşürecek adımlar yeniden düşünülmeye başladı.
Muş'ta PKK üyesi olmak suçundan tutuklanan Özcan A'nın telefonunda Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kriptolu mesajlaşma uygulaması 'ByLock' bulundu.
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalar kapsamında MEB'de 2 bin 400 öğretmen açığa alındı.
Irak bölgesel Kürt parlamentosu vekili Şeyh Şemo, Irak merkezi hükümetinin Musul Operasyonu ittifakına PKK'yı da dahil etmek istediğini söyledi ve Türkiye'nin tepkisini çektiği için Irak
Mali'nin başkenti Bamako'ya gelen Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Bogdanov, Mali'ye silah göndermeye hazır olduklarını açıkladı.
ABD'nin savaş gemilerine saldırı sonrası Husiler hedeflerinin vurulması İran'ı harekete geçirdi. Tasnim ajansı, iki İran gemisinin bölgeye gittiğini duyurdu.
MİT Teknik İstihbarattan Sorumlu Müsteşar Yardımcılığı görevine, MİT 1. İstihbarat Müsteşar Yardımcısı getirildi.