Babası, evlerine yapılan baskında bir arkadaşıyla birlikte öldürüldüğünde o 5 yaşındaydı. Leyla İmret, olayın ardından terk ettiği Cizre’ye 22 yıl sonra dönebildi. Hem de ilçenin
Darbe karşıtlarının Abdulfettah Sisi’nin cumhurbaşkanlığı adaylığını protesto ettiği gösterilerde biri kadın gazeteci olmak üzere beş kişi hayatını kaybetti.
Srebrenitsa yakınlarında binden fazla kişinin öldürüldüğü hangara girmek istediği için hakkında dava açılmıştı. Şuhra Maliç suçlamalardan beraat etti.
Nöbetçi İstanbul 11. Sulh Ceza Mahkemesi, Burak Can Karamanoğlu cinayeti faili olduğu açıklanan iki kişiyi 'kasten öldürme' suçundan tutukladı.
Ülkenin kuzeyindeki Trablus kentinde kimliği belirsiz silahlı kişilerin ateş etmesi sonucu Hristiyan bir polis hayatını kaybetti. Suriye'deki krizin en çok etkilediği kent olan Trablus'ta şi
Nijerya'da, Boko Haram örgütüne yönelik operasyonlarda 18 militan öldürüldü.
SMDK Başkanı Carba, Arap Birliği Zirvesi'nde Suriye için boş bir sandalye konmasının Esed'e "Sen öldürmeye devam et. Koltuk, savaşını bitirdikten sonra seni bekliyor" şeklinde mesaj gönd
Suriye'nin Lazkiye kentine bağlı Keseb kasabasındaki Şebiha komutanı Hilal Esed'in öldürülmesi, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed'in ailesini acıya boğdu.
Al Arabiya televizyonu, Beşar Esed'in iki kuzeninin Türkiye'ye yakın Latakiya bölgesinde süren çatışmalarda öldürüldüğünü duyurdu.
Şam rejiminin lideri Beşşar Esed’in dört kuzeni daha Lazkiye’de muhaliflerin füze saldırısı sonucu öldürüldü. Esed, İdlib’de bulunan birliklerini Lazkiye’ye sevk ediyor.
Mısır'da darbe karşıtı 529 kişiye idam cezası veren hakimin, 25 Ocak devrimi sırasında göstericileri öldürmekle suçlanan tüm sanıklar için beraat kararı verdiği ortaya çıktı.
Başkent Bağdat’ta, bir subay tarafından vurulan Özgür Irak Radyosu"nda görevli bir gazeteci hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştirdiğinden şüphelenilen subay aranıyor.
Suriye Devlet Başkanı'nın kuzeni Hilal Esed, Türkiye sınırındaki Keseb kasabasında muhaliflerin bombardımanı sonucu öldü.
Yemen’in Umran kentine bağlı Dabr bölgesindeki askeri bir kontrol noktasında Şii Husiler ile askerler arasında çıkan çatışmada 4 Husi öldü
Batı Şeria'daki Cenin Mülteci Kampı'na İsrail askerleri tarafından düzenlenen baskında İzzeddin el-Kassam Tugayları komutanı Heyca ile 2 Filistinli öldürüldü, çok sayıda kişi yaralan