Yazının başında sonucu özetlemem gerekirse, benim, “16 Nisan 2017 Referandumu” öncesinde yazdığım yazıda “Bu halk oylamasında evet demek farzdır” şeklinde bir ifadem yoktur.
İlber Hoca “Bozuk Türkçe artık ruyalarıma giriyor” demiş, “İnsanlar televizyondan, şurdan, burdan, şantözlerden edindikleri garip bir Türkçe konuşuyorlar” diye yakınmış…
Fatih Altaylı / Haber Türk
ABD’nin, bugün Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF) çekileceği iddia edildi.
Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani, Taliban ile barış konusunda açıklamalarda bulundu. Gani, açıklamasında Taliban ile koşulsuz barış istediğini vurguladı.
İstanbul merkezli 40 ilde bahis sitelerine yönelik operasyonda 394 kişi için gözaltı kararı alındı.
The Wall Street Journal gazetesi, Venezuela'da yaşanan krizin, ABD’nin bölgedeki kontrolünü güçlendirmeye ve Rusya ile Çin’in etkisini azaltmaya yönelik bir plan olduğunu yazdı.
ABD Teksas'ta, kiliselerde çocuklara cinsel istismarda bulunan 286 rahibin ismi açıklandı.
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, Gökçek ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özhaseki, 'Melih bey benim kampanyamın bir parçası değil' dedi.
Avrasya Tüneli bu gece yapılan çalışmalar nedeniyle trafiğe kapatıldı.
ABD ile Çin arasında dur durak bilmeyen ticaret savaşı nedeniyle ilan edilen 90 günlük ateşkesin bitmesine sayılı günler kala Trump’tan yeni bir açıklama geldi.
31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesi yapılan son ankete göre; Binali Yıldırım İstanbul'da ipi göğüslüyor.
Selahaddin E. Çakırgil - Star
Hakan Albayrak - Karar
Alınan bilgiye göre, saat 21.00 sularında Kazlıçeşme-Üsküdar seferinin gerçekleştiği esnada Üsküdar istasyonu yakınlarında hatta arıza meydana geldi.