Filistin Hükümeti, Başbakan Rami el-Hamdallah'ın konvoyunun geçtiğimiz hafta işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler tarafından saldırıya uğradığını açıkladı.
Fransa'da Sarı Yelekliler hareketinin liderlerinden Eric Drouet, izinsiz gösteri düzenleme gerekçesiyle gözaltına alındı.
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Başkent için hazırlanan projeleri açıkladı.
Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, resmi görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'ya geldi.
Aralık ayından TÜFE yüzde 0,40 Yİ-ÜFE yüzde 2,22 düştü.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, özel sektör ve kamu iktisadi işletmeleri çalışanı 16 kişi hakkında FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı verdi.
2 bin 500 e yakın Yahudi bu sabah Nablus ta bulunan Hz.Yusuf’un kabrine baskın düzenledi.
İHH İnsani Yardım Vakfı, 2018 yılında Nijer, Macaristan ve Kırım’ın da içerisinde bulunduğu 10 ayrı ülke ve bölgede 4 ayrı dilde 51 bin Kur'an-ı Kerim dağıtımı gerçekleştirdi.
Merkez Bankası her yıl nisan ayında yaptığı Genel Kurul'u bu yıl 18 Ocak'ta gerçekleştirecek.
SSK ve Bağ-Kur'luların zam oranı yüzde 10.20 oldu. Memurların alacağı zam ise 10.70 oldu.
Samsun'da Cumhur İttifakı krizinin ardından Ak Parti ve MHP İl Başkanları görevden alınırken, MHP’de disipline sevk edilen milletvekili Erhan Usta'dan ilk açıklama geldi.
Yeni yıl öncesi 5.30 seviyelerinde seyreden dolar dün gece itibariyle ani bir yükseliş yaşadı. Peki bu durumun nedeni nedir?
ABD'deki ara seçimlerde Temsilciler Meclisine giren Somali asıllı Müslüman siyasetçi Ilhan Omar, twitter hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı.
Bölgenin IŞİD’den arınmadığını belirten Macron, Suriye'de operasyonların devam edeceğini ifade etti.
Venezuela Dışişleri Bakanlığı, Perulu mevkidaşıyla Devlet Başkanı Maduro'ya 'baskıyı artırma' konusunu görüştüğü belirtilen ABD Dışişleri Bakanı Pompeo hakkında kınama yayıml