MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 7 Haziran genel seçimleri öncesinde Bartın’da halka hitap etti.
Antalya’da iki gün süren NATO dışişleri bakanları toplantısı sona erdi. Toplantıdan Ukrayna ve Afganistan ile ilgili yeni kararlar ve güçlü mesajlar çıkarken, IŞİD ile ilgili yeni bir
Binyamin Netanyahu'nun yeni koalisyon hükümetinde Adalet Bakanlığı'na atadığı isim İsrailli liberalleri hayrete düşürdü. Bakanlığa atanan Ayelet Shaked Filistin düşmanlığı ile bili
Güvenlik birimleri, Somali’de yardım faaliyetleri yürüten ve hastane, yol, fabrika gibi yatırımlara imza atan Türk firmalarını yeni saldırılara karşı uyardı.
Yassıada'da bugün yeni tesisler için temel atma töreni yapılacak ancak adanın turizme açılacağı yönünde eleştiriler var...
Her yolculuğumuz yeni bir kapıyı aralıyordu bize. Yetim evleri için çıktığımız 10 günlük yolculuğunun ardından yeni dualar, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar yüklemiştik heybemize.
Timetürk Editör Masası, Suriye rejiminin sahada yaşadığı krizi masaya yatırdı ve bölgesel denklem içerisinde oluşan yeni Suriye fotoğrafını değerlendirdi.
Vatikan, yeni anlaşma çerçevesinde 'Filistin Devleti'ni resmi olarak tanıdı
Suriye'de Esed rejiminin Halep’in Cisr El Hac bölgesine varil bombaları kullanarak düzenlediği hava saldırılarında çoğu kadın ve çocuk en az 50 kişi öldü. Onlarca yaralı var.
BM, Lübnan'da yeni doğan 36 binden fazla Suriyeli bebeğin herhangi bir kimlik belgesi olmadığını açıkladı. Vatanı olmayan bebekler temel insan haklarından dahi yararlanamıyor.
Terör örgütü PKK’nın güdümünde siyaset yapmakla suçlanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş son zamanlarda sağ-sol çatışmalarının yeniden körüklenmeye çalışıldığı ü
Darbe mağdurları, yaralarının yeniden kanayacağı gerekçesiyle Kenan Evren için yapılacak devlet töreninin engellenmesi talebiyle Başbakanlığa başvurdu.
Suriye'nin Halep kentinde 21 muhalif grup 'Fetih Ordusu' adı altında birleşerek kentin kontrolünü sağlamak için ortak operasyon merkezi oluşturdu.
İsrail, Gilad Şalit karşılığında serbest bırakılan beş Filistinlinin kalan cezasını tamamlaması için tutuklamasına karar verdi
Küba Devlet Başkanı Raul Castro, ülkesi ve ABD arasında yeniden diyalog kurulması konusunda aracı olan Papa Francesco'yu Vatikan'da ziyaret etti. Mensubu olduğu Komünist Partisi'nde inançlı