Hizbullah Cemaatini 'Derinlerle işbirliği' şeklinde yaftalayarak kamuoyunda olumsuz algı oluşturma amaçlı onlarca iftira içerikli haber yayınlayan Zaman Gazetesi'nin Genel Yayın Müdürü Ek
Suriye ordusuna ait savaş uçağı, başkent Şam'ın Ayn Terma beldesinde "vakum bombalı" saldırı düzenledi. Saldırıda 6 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı.
Avustralya’da bir kanguru, kendisini ve yavrusunu görüntüleyen insansız hava aracını zıplayarak aşağı indirdi ve kullanılamaz hale getirdi.
İŞİD bahanesiyle Müslümanlara yönelik ırkçı saldırılar giderek artıyor. İsveç’te cemaatin içeride olduğu sırada cami ateşe verildi. Çıkan yangında 5 kişi yaralandı. Avusturya’
İsveç’in Eskilstuna kentine bağlı Nyfors bölgesinde bir caminin bilinmeyen sebeple yakılması sonucu 3 kişinin yaralandığı açıklandı.
Hatay'ın Samandağ ilçesinde, devriye gezen polis aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, bugün Gazze'nin Hanyunus bölgesinde Kassam Tugaylarından bir askerin İsrail askerini yaralaması ile ilgili açıklama yaptı. Netanyahu, tehdit savurarak,
Bağdat'ta tugaya düzenlenen canlı bombalı saldırıda 5 kişi öldü, 64 kişi yaralandı
Hamas, Gazze'nin Han Yunus kentinde İsrail askerini yaralamasının ardından öldürülen Kassam mensubuna ilişkin açıklama yaptı. Hamas, "yaşanan gerilimden" İsrail'in sorumlu olduğunu belir
Kandil'den art arda gelen açıklamalara Başbakan Yardımcısı Akdoğan tepki gösterdi. Akdoğan, "Gerçekdışı, zamansız, yersiz, tahrik edici açıklamalar sürece yarar sağlamaz" dedi.
İki ay içinde ithal telefon, laptop ve elektronik aletlere anti-damping uygulanacak
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Avrupa Birliği Konseyi'nin yeni başkanı Donald Tusk'ı telefonlara arayarak tebrik etti. Erdoğan Türkiye'nin AB'ye tam üyelik sürecinde ilerleme kararlılığın
Hattat ve reklamcı Bilal Akkaya'nın geleneksel hat sanatı çizgisini modern bir bakışla yorumlayarak hat sanatına yenilikçi tasarımlarıyla katkıda bulunduğu sergisi açıldı.
Sivas'ın Akıncılar ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 42 kişi yaralandı.
Afganistan'ın kuzeyindeki Faryab ve Kunduz vilayetlerinde düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.