Terör örgütü FET֒nün elebaşları, ABD’de yaptıkları toplantıda 'çöküşe' çare aradı. İstihbarat raporlarına göre, bu toplantılarda örgütün sözde Türkiye imamlığına Mustaf
Türkiye'nin Afrin için yaptığı operasyondan PYD'nin rahatsız olduğunu ifade eden CHP'li Atıcı, "Afrin'in işgali şu anda yanlıştır." dedi.
TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Kavuncu, 'Elektronik sigaranın içindeki nikotin de en az sigara kadar zararlı. Gençlerimizin buna aldanmaması gerekir' uyarısında bulundu.
Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, 6 bürokratın istifasını kabul etti. Öte yandan belediyeye bağlı bütün şirketlerdeki 100 yönetim kurulu üyesinin de istifaları iste
İngiliz kanalı BBC tarafından DEAŞ-ABD-PKK'nın kirli anlaşmasını deşifre eden özel bir haber yayınladı.
ABD, PKK’nın Rakka'yı terk etmesi için DEAŞ ile gizli anlaşma yaptığının tespit edilmesi üzerine açıklama yaptı.
Avrupa Birliği (AB), Lübnan'daki tüm siyasi partilere birlikte hareket etme ve ülkedeki istikrarı koruma çağrısında bulundu.
UNESCO'nun yeni Genel Direktörü Azoulay, UNESCO'nun ABD olmadan da faaliyetlerine devam ettiğini belirterek, ABD'nin 2011 yılından bu yana kendisine düşen payı UNESCO'ya ödemediğini söyledi
Mısır'da şiddet olaylarına karışmakla suçlanan 14 kişinin dosyasının idamlarına ilişkin görüşü alınmak üzere müftüye gönderildiği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin ortak basın toplantısı düzenledi.
Kuveyt Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın ülkeye gerçekleştirmesi beklenen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in görüşmesi sona erdi. Görüşme 2 saatten fazla sürdü.
Lideri olduğu Likud partisinin toplantısında konuşan Netanyahu, 'Sınırlarımızı biz kontrol ediyoruz, ülkemizi biz koruyoruz ve bunu yapmaya devam edeceğiz. İsrail'in güvenlik ihtiyaçlar�
Sputnik ve Russia Today (RT) Genel Yayın Yönetmeni Simonyan, RT America'nın ABD Adalet Bakanlığı'nın talebi üzerine 'yabancı ajan' olarak kaydedildiğini bildirdi.
Irak'ta meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremin ardından bir kullanıcının Twitter'dan yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.