Esed rejiminin, Doğu Guta'ya yönelik düzenlediği hava saldırılarında 20 sivilin hayatını kaybettiği, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.
Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Agung Yanardağı'ndan dumanların tekrar yükselmesiyle çok sayıda uçuş iptal edildi.
ABD Başkanı Trump, Hillary Clinton hakkında Comey'in yürüttüğü soruşturma konusunda, 'Sahte ve dürüst olmayan bir soruşturma.' ifadelerini kullandı.
Mısır'da 309 kişinin öldüğü cami saldırısını Hristiyan bir örgütün üstlendiği iddia edildi.
Dünyada ilk akan kana kardeş kavgası neden oldu? İşte Kur’an-ı Kerim’de geçen Hz. Adem’in (a.s.) oğulları Habil ile Kabil’in ibretlik hikâyesi...
Hastanede prematüre doğmasının ardından verilen kanda HIV bulunması nedeniyle AIDS olan Y.O'nun dramı 21 yıldır devam ediyor.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Muş’ta şehit ailelerini ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu: Türkiye büyük devlettir ancak süper güç değildir. ABD süper güçtür ancak büyük devlet değildir.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Herbert Raymond McMaster, Kuzey Kore ile savaş riskinin her geçen gün arttığını belirterek, "Biz bir yarıştayız. Bu sorunu çözmek için bir yarı�
Kadıköy Rıhtımı'nda bulunan tarihi Ladikli Çuhadaroğlu Ahmet Ağa Çeşmesi ile hemen yanındaki namazgahın Kadıköy Belediyesince yıktırıldığı iddiası tepkilere neden oldu
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) ilişkin örnek soru kitapçığı ÖSYM'nin internet sitesinden yayımlandı.
Down sendromlu çocuklar, DPÜ Engelsiz Hayat Topluluğu'nun oluşturduğu kafede hizmet verdi
Hatay'ın Altınözü ilçesinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu ölü ve yaralılar olduğu, olay yerine sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildiği bildirildi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ABD'de görülen Rıza Zarrab'ın tanık olduğu davaya ilişkin, "Türkiye'yi mahkum etmek istiyorlar.Biz bu davayı 'Amerika Türkiye'ye karşı' diye v
Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB), Diyarbakır Kulp’taki bir Kuran Kursu’nda altı çocuğun yanarak ölmesinde bütün suçun Kuran öğreticisi Faruk Işık’a ait olduğunu bildirdi. Savunma