Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Üniversitelerin kendi kampüsü içerisinde bir mabede yer vermemiş olması büyük bir eksiklik olmuştur, bu eksiklik en kısa zamanda inşallah telafi
Filipinler'i vuran Haiyan tayfununda hayatını kaybedenlerin sayısının bin 774'e yükseldiği açıklandı.
Gazze'deki elektirik kesintileri hastalar için büyük tehdit oluştururken, Sağlık Bakanı Muhallelati kenti karanlık bir tünele benzetti.
Suriye'nin başkenti Şam'da rejim güçlerinin kuşatması altında bulunan banliyölerde çocuklar açlık ve ilaç yetersizliğinden ölüyor.
Mısır Sağlık Bakanlığı yetkilileri, ülke genelindeki gösterilerde ölenlerin sayısının 51'e yükseldiğini açıkladı.
Mısır Sağlık Bakanlığı, güvenlik güçleriyle darbe karşıtları arasında çıkan çatışmalarda, ölü sayısının 28'e yaralı sayısının 94'e yükseldiğini bildirdi.