Türk Silahlı Kuvvetleri, kozmik oda davası kapsamında belgelerin mahkeme kararı gereği savcılığa verildiğini ve sorumlular hakkında adli yollara başvurulacağını açıkladı.
Suriye'nin Fırat Nehri yakınlarındaki bir hastane koalisyon güçleri tarafından bombalandı. İkisi yeni doğmuş bebek 5 kişi hayatını kaybetti.
Milliyetçi Hareket Partisinden milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuruları başladı. İlk başvuruyu Genel Başkan Devlet Bahçeli yaptı. Bahçeli seçimde ittifak düşün
Siyah bir gencin polis tarafından öldürülmesinin ardından ABD çapına yayılan protesto gösterilerinin başladığı Ferguson kentinde 2 polis vuruldu.
CHP'li Mahmut Tanal, Hakan Fidanın MİT müsteşarlığına yeniden atanmasının iptali için dava açtı
AK Parti için yaptığı milletvekilliği adaylık başvurusunu geri çeken ve yeniden MİT Müsteşarlığı'na atanan Hakan Fidan görevine başladı.
AK Parti'den yaptığı milletvekilliği adaylık başvurusunu geri çeken Hakan Fidan, Başbakan Davutoğlu tarafından yeniden MİT Müsteşarı olarak atandı.
Kamu Denetçiliği Kurumu, sürücü belgesindeki bazı yanlış bilgilerin düzeltilmesi için başvuran vatandaştan işlem ücreti talep eden il emniyet müdürlüğünü haksız buldu.
Uşakta cinnet geçiren bir kadının av tüfeğiyle vurduğu kızı hayatını kaybetti, oğlu da ağır yaralandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dolardaki yükselişin 'parite'ye bağlı olduğunu belirterek "Bana diyorlar ki Merkez Bankası'na çok vuruyorsunuz. Çıksın işte çözsün. O çözecek, ben mi çözece
Uşakta cinnet geçiren bir kadının av tüfeğiyle vurduğu kızı hayatını kaybetti, oğlu da ağır yaralandı.
ÖSYM, Yükseköğretime Geçiş Sınavına başvuranlardan, şifrelerini kaybeden veya unutan adayların, "https://ais.osym.gov.tr" adresinden ücretsiz olarak yeniden edinebileceğini bildirdi.
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, "Twitter üzerinden Sümeyye Erdoğan'a suikast planı" iddiaları üzerine Twitter'a başvurdu. Oran, "Gönderilen 73 sayfalık belgede sanal şahsiyetle hiçbir
HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, İç Güvenlik Paketi görüşmelerine yönelik 'Meclisi kilitleyeceğiz" tehdidi savurdu.
ABD Adalet Bakanlığı, Ağustos'ta silahsız genç Michael Brown'ı öldüren polisin yargılanmasına gerek görmedi.