Silivri’nin Seymen Mahallesinde yapılması planlanan çöp istasyonu için düzenlenen ÇED toplantısında sunum yapan Çevre Bakanlığı yetkilisinin soru sormaya çalışan köylüleri azarlamas
Suriye’de katil Esed rejiminin en büyük destekçilerinden olan İran, bu kez halkın güven içinde yaşadığı İdlib’e saldırdı.
Dünya Bankası, Türkiye’nin 2017 yılına ilişkin büyüme tahminini yüzde 6,7’ye yükseltti, 2018 beklentisini ise yüzde 3,5’te sabit tuttu.
Suriyeli bazı aileler, Fırat Kalkanı Harekatı sayesinde terör örgütü IŞİD'ten temizlenen bölgelere dönüyor.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde terör örgütü IŞİD’e düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Suriye uyruklu bir kişi tutuklandı.
Zeytune Araştırma ve Danışma Merkezi, yayımladığı bir raporla Filistinlilerin dünya genelindeki toplam nüfusunun 13,5 milyona ulaştığını duyurdu.
Beşşar Esed rejiminin İdlib ihlalinin ardından Rusya ve İran Büyükelçileri Dışişleri'ne çağrıldı.
Türkiye'deki ışık kirliliği sorununu gündeme getiren Prof. Dr. Zeki Aslan, cadde, sokak ve bina aydınlatmalarının 'ışık tecavüzü' olduğunu söyledi.
Yeni Şafak ve TV Net Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, kapatma davası, MİT krizi, gezi olayları, 17-25 Aralık kumpası, hendek kalkışması ve 15 Temmuz darbe girişimi ile başaramayan
Pentagon ve CIA, Suriye’de PYD/PKK’lıları düzenli orduya çevirme yolunda ilk adımı attı. "Sınır muhafızları" adı altında özel eğitim verilen 400 terörist örgütün özel güçlerine
FETÖ üyesi olduğunu söyleyerek Ankara Emniyet Müdürlüğüne teslim olan, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı yüzbaşı Burak Akın'ın ifadesi ortaya çıktı.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, hava, füze savunma sistemiyle ilgili birliklerde yapılar bulunduğunu belirterek, "Ama S-400 ya da buna benzer balistik füze savunma sistemleri biraz daha so
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuşuyor!
Türkiye genelinde on binlerce kişiden para toplayan Çiftlik Bank, yeni üye alımını durdurdu. Yapılan açıklamada, üye alımının yönetim kurulu kararı ile alındığı belirtildi.
İsrail sabah saatlerinde Suriye'nin Şam bölgesi yakınlarına hava saldırısı düzenledi. Suriyeli yetkililer, İsrail'in saldırısına üç füzeyle karşılık verdiklerini duyurdu.