Kiev'den kaçan ve nerede olduğu bilinmeyen Yanukoviç'i partisi 'hain' ilan etti. Rusya'ya diyalog çağrısı yapan geçici Cumhurbaşkanı Aleksander Turçinov, “Moskova Ukrayna halkının AB ter
Türkiye'de yağışların önceki yıla göre yaklaşık yüzde 20 azaldı. Atmosfere salınan insan kaynaklı sera gazlarının doğal sera etkisini kuvvetlendirmesinden kaynaklandığını tahmin e
Son iki yılda gerçekleşen hırsızlık olayları yüksek hızlı tren projesine hem para hem de zaman kaybettiriyor. Yetkililer “sabotaj” dahil her türlü ihtimali göz önünde tutarak araştı
Amerikan gizli servislerinin internetteki casusluk faaliyetleri Almanya'yı harekete geçirdi. Alman yetkililer, "Schengen Routing" adıyla Avrupa sınırları dahilinde bir internet ağı oluşturulm
“Öncü insan modeli” tasavvuru bozulan kişiler, büyükleri, önderleri, liderleri, hocaları, şeyhleri, üstadları, ağabeyleri için de imaj çalışması yapmakta bir beis görmemektedirler.
Hükümet Meclis’e MİT’i güçlendirecek yeni bir kanun teklifi sundu. Teklif ile MİT sadece istihbarat toplayan bir kurum olmaktan çıkarılarak doğrudan operasyon yapma yetkisine kavuşturuluy
Kerkük'ün Musalla bölgesinde Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşed Salihi'nin konvoyunu hedef alan bombalı saldırıda iki koruması yaralandı.
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Azerbaycan'da yapılacak.
Türkiye’nin İran’a yüksek doğalgaz fiyatı nedeniyle Uluslararası Tahkim'de açtığı dava başlıyor. İran doğalgazının fiyatı Avrupa ortalamasından yüzde 25 fazla.
Yalnız yaşayanlar yüzde 14 daha fazla ölüm riski taşıyor. Araştırma Amerika’da yapıldı; ancak Türk toplumundaki gözlemler de bunu doğruluyor.
Sina yarımadasında, İsrail sınırına doğru yol alan otobüsteki patlamada dört kişi öldü, 14 kişi yaralandı.
Fransa ve İngiltere, Cenevre görüşmelerinin ikinci turundan da netice alınamamasından Beşşar Esed yönetimini sorumlu tuttu.
Suriye, Mısır, İsrail gibi ülkelerle ilişkilere odaklanarak Türkiye’nin yalnızlaştığı tezi, Ortadoğu dışındaki yoğun diplomasiyi göz ardı ettiği için indirgemeci bir yaklaşımı
15. yıl dönümünde Abdullah Öcalan’ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesini protesto etmek için BDP’nin Diyarbakır’da düzenlediği mitingi izleyen Kadir Konuksever'in izlenimleri.
Çin polisi yoğun olarak Uygur Türklerinin yaşadığı bölgede, intihar saldırısı hazırlığında olduğunu açıkladığı bir gruba ateş açtı, 15 kişi öldü.