İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Sünni Arap ülkelerinin artık İsrail'i düşman değil müttefik olarak gördüğünü savundu.
Hamas yöneticilerinden İsmail Heniyye, İsrail'in UCM'de yargılanması için Mahmud Abbas'a Roma Sözleşmesi'ni imzalama çağrısında bulundu
Hamas, 'İsrail'le doğrudan müzakerelerin' hareketin izlediği politikaları arasında yer almadığını belirtti.
Türkiye'nin, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde gerçekleştirilen IŞİD zirvesinde, Arap-ABD ortak bildirisini imzalamadığı belirtildi.
Kırgız vekil, başörtülü öğrencileri okula almayan okul yöneticilerinin hapsedilmesi gerektiğini söyledi
"Terörle Mücadele Toplantısı" Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde başladı.
İskoçya için bağımsızlık referandumuna 7 gün kaldı. Referandumdan 'Evet' sonucunun çıkması halinde Birleşik Krallık'tan bağımsız hale gelecek olan İskoçya için, İngiliz basını t
Rabia Meydanı'nda keşkin nişancılar tarafından öldürülen ve Mısır'daki olayların simgesi haline gelen Esma'nın abisi Ammar Biltaci İstanbul'da. Biltaci, aile üzerindeki baskının sürd�
ABD İç Güvenlik Bakanlığı, IŞİD ile bağlantılı militanların Meksika sınırından ülkeye girmeyi planladıklarını açıkladı.
Afganistan'ın Kunar kentinde, NATO tarafından düzenlenen hava saldırısında ikisi Taliban militanı 14 kişi hayatını kaybetti.
Hamas tarafından, Batı Şeria'da İsrail'e karşı genel seferberlik çağrısı yapıldı
Suriye'de Esed rejimine karşı mücadele eden Ahraru'ş Şam Tugayı, mühendis Haşim eş-Şeyhi Ebu Cabir'in lider, Ebu Salih Tahhan'ın ise komutan olarak atandığını duyurdu.
Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi için ortaya atılan karantina iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıktı...
uriye'de, Ahraru'ş Şam Tugayı karargahına düzenlenen ve genel emir Hasan Abbud dahil 45 üst düzey komutanın şehit olduğu bombalı saldırıda kimyasal madde kullanıldığı açıklandı.
Pakistan'dabir caminin çatısının çökmesiyle enkaz altında kalanları çıkarmak için arama-kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.