Gölbaşı ilçesinde metanol yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı. AFAD ekipleri, TIR'ın çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak sıvının yayılmasını engelledi. Canlılar
Hindistan’da bir baba 10 yaşındaki kız çocuğunu canlı canlı toprağa gömerken yakalandı. Olay Hindistan’ın Tripura kentinde yaşandı.
Mesut Barzani'nin Başkanı olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nden yapılan açıklamada, PKK'nın, Şengal'de kanton ilan etme girişiminin, IKBY'nın yasalarına ve halkın iradesine saygısızlı
Fransız basını, Fransa Başbakanı Valls’in, Paris'teki saldırıları protesto yürüyüşüne katılan İsrail Başbakanı'nın korumalarıyla tartıştığını yazdı.
Alman polisi tarafından 4 Çeçen Müslümanın, "terörist" oldukları şüphesiyle Almanya'ya girişleri engellendi.
Ukrayna'da tansiyon yeniden yükselmeye başladı. Dün gece de Ukrayna'nın doğusunda Rus yanlısı milisler ile Ukrayna askerleri arasında çatışma çıktı, altı Ukrayna askeri öldürüldü
El-Berdevil: “Abbas Filistin Kahramanı Olmak İçin Tarihi Fırsatı Kaçırdı”
Yemen'in başkenti Sana'da ulusal diyalog çalışmalarının kilit ismi olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Ofisi Müdürü Ahmed Avad bin Mübarek silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.
ABD yönetimi Suriyeli muhalifler için 4 ila 6 hafta sonra başlayacak ve üç yıl sürecek eğit donat programını yürütmesi amacıyla Türkiye, Katar ve Suudi Arabistan’da 400 asker görevlend
Libyalı tarafların Cenevre'de yürüttüğü görüşmelerin ardından, Trablus'taki hükümete yakın Fecr-i Libya ve ona bağlı Gündoğumu Operasyonu güçleri, 'barışçıl çözüme fırsat t
Cafcaf Mizah Dergisi, Charlie Hebdo'nun Peygamberimize saygısız tutumuna özel kapağı ile cevap verdi.
Charlie Hebdo'ya düzenlenen saldırılar sonrası başlayan 'ifade özgürlüğü' tartışmaları, Fransa'da bu hakkın tüm inanç gruplarına eşit verilmediğini gösteriyor.
Bir süredir gerilim yaşanan Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kaymakamlık binasındaki polis merkezine 3 roket atıldı. Bir kişi hafif yaralandı. Güvenlik güçleri ilçede saldırganları arıyor.
Belçika'nın ırkçı ve İslamofobik Flaman Menfaati Partisi, başörtülülerin otomobil kullanmalarının yasaklanması için Meclis'e yasa tasarısı sundu.
Paris'teki Charlie Hebdo dergisine yapılan terör saldırısı bahane edilerek Hz. Muhammed'i tasvir eden bazı karikatürlerin yayınlanması yurt genelinde protesto edildi.