İsrail İç Cephe Komutanlığı, yarın Kudüs'te muhtemel füze saldırıları sırasında kullanılacak uyarı sistemini denetleyecek
Suruç’ta kanlı bir terör vahşeti yaşandı. HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş yine tehlikeli bir çağrı yaptı. İşareti alanlar 32 kentte ortalığı savaş alanına çevirdi. Demirtaş’
Hindistan'da resmi rakamlara göre 5 binin üzerinde çiftçi 2014 yılında intihar etti. Gerçek rakamların 10 binin üzerinde olduğu iddia edilirken, intiharların nedeni olarak gıda tekeli Mons
İsrail Dışişleri Direktörü Gold, "Ortak tehditler, iki ülkeyi yakınlaştırmak ve çaba harcamak zorunda bırakıyor" dedi.
ABD, Nusra Cephesi ve El Kaide bağlantılı olarak tanımladığı Horasan Grubu'nun lideri Muhsin el Fadli’yi hava kuvvetlerinin düzenlediği bir operasyonla öldürdüğünü açıkladı.
Kırgızistan hükümeti, iki ülke arasındaki işbirliği anlaşmasını tek taraflı olarak feshetti. Gerekçe; ülkede ömür boyu hapse mahkûm edilen gazeteci Azimcan Askarov’un ABD Dışişler
Suruç bombacısının Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şeyh Abdurrahman Alagöz olduğu yapılan DNA testi sonucunda kesinleştiği iddia edildi.
Mısır'ın darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin küçük oğlu Abdullah, bir yıllık hapis cezasının ardından tahliye edildi.
İstanbul'da iki kum kosterinin çarpışması sonucu biri batarken gemide bulunan 12 mürettebattan birine ulaşılamadı
HDP DEAŞ’ı işaret etti.Hükümet ile DEAŞ’ı adeta eşitleyerek önemli bir algı operasyonu yaptı...
Suruç’taki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden İsmet Şeker’in önce Atatürk Havalimanı’na getirilen cenazesi Gazi Mahallesi’nde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.
Eli kanlı terör örgütü DAEŞ katliamlar yaparken, PKK da saldırılarını sürdürüyor. Önceki gün bir askeri şehid eden, 2 askeri de yaralayan PKK militanları, dün de TIR’ları ateşe ve
Dünyanın en eski Kur'an-ı Kerim elyazmaları, İngiltere'deki Birmingham Üniversitesi'nde ortaya çıktı. Elyazmalarının 650'li yıllara ait olabileceği belirtildi.
Fransa'da sadece 6 yaşına kadar tedavi gören HIV taşıyıcısında, 12 yıldır ilaç kullanmamasına rağmen hiçbir AIDS belirtisine rastlanmadığı bildirildi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki katliamın ardından 3 parti liderlerine seslenmiş ve teröre karşı ortak deklerasyon çağrısı yapmıştı. Davutoğlu'nun bu