Lübnan İçişleri Bakanı Nihad Meşnuk, ülkedeki Suriyeli sığınmacı sayısının kırılma noktasına ulaştığını söyledi, “yetkililer sığınmacı sayısını azaltmak için çalışı
Pakistan'da yamyamlıkla suçlanan iki kardeş yakalandı. Zanlıların evinde yapılan aramada, bazı vücut parçaları ve bir çocuğa ait kafatası bulunduğu iddia edildi.
ABD'nin California eyaletinde bir kargo şirketine ait nakliye aracının lise öğrencilerini taşıyan otobüse çarpması sonucu en az dokuz kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi'nde onaylanan 1915 olaylarına ilişkin tasarıya Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, tepki gösterdi.
ABD'nin Afrika kıtasındaki askerî varlığı artıyor. Uzmanlar, Çin'in bu gelişmede oynadığı rolü ve Washington'ın muhtemel hedeflerini Deutsche Welle'ye değerlendirdi.
ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarını destekleyen karar tasarısını onayladı. Senato Genel Kurulu'na da gönderilme ihtimali olan tasarının bağla
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan haftalık olağan görüşme için Çankaya Köşkü’nde bir araya geliyor. Ancak yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Köşk adaylığı
ABD’li doktorlar, üç felç hastasını omuriliğe yerleştirilen elektrotlar sayesinde hareket ettirmeyi başardı. Üç yıl önce benzer bir tedavi başka bir hasta üzerinde de etkili olmuştu.
Alman Bakanlar Kurulu, Almanya’da doğan göçmen kökenli çocukların çifte vatandaşlık hakkını korumasına ilişkin yasa tasarısını onayladı.
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Fetullah örgütünün kökü kazınmalı. Kim bunların kökünü kazırsa onunla beraber oluruz. Çünkü “F Örgütü” bir Gladyo olduğu için,
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ) dışında Rusya ile ilişkilerini askıya aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin kalabalık noktalarında ücretsiz kablosuz internet uygulaması başlattı. İstanbullular, kentin 30 noktasında uygulamadan faydalanabilecek.
"İsrail Toprakları Kurumu"nun, Filistinli mültecilere ait taşınmaz mal varlıklarını sattığı öne sürüldü.
İsrail'in suikastinde hayatını kaybeden Hamas'ın kurucusu Ahmed Yasin'in evini müzeye dönüştüren ailesi o çevrede yine eskisi gibi mütevazı bir eve taşındı.
Uganda’nın Demokratik Kongo Cumhuriyeti sınırında Albert Gölü’nde Kongolu mültecileri taşıyan teknenin alabora olması sonucu 250’den fazla mülteci hayatını kaybetti.