İmam hatiplerde kayıtlar geçtiğimiz yıla göre yüzde 100 artarak, 800 bin sınırına dayandı. Türkiye genelinde toplam imam hatip kontenjanı 216 bin 190 olmasına karşılık, 359 bin öğre
ABD Temsilciler Meclisi, Suriyeli muhaliflere askeri yardım konusunu ele aldı.
Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr
Türk Silahlı Kuvvetleri 'uçan kale' adı verilen dev Chinook helikopterlerine kavuşmak için gün sayarken, ABD’den sürpriz bir teklif geldi.
Saat on ikide gerçekleşen imza merasiminden sonra Belediye dairesine çekilen bayrak, Türk, Yunan ve Fransız askerleri tarafından selamlandı.
Kadirov'un önceki gün (15 eylül) Rusya'nın Çeçenistan yayını yapan Rusya 1 analında peçeli ve çene üstünü kapatan kadınları sokak ortasında gözaltına alıp onları iç çamaşırlar
Azerbaycan ordusu, tüm ordu birliklerinin katılımıyla geniş çaplı bir tatbikat düzenleyecek. Tatbikata Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı birlikler de katılacak.
Avrupa'ya iltica etmek isteyen göçmenler çetelerin kurbanı oluyor.
Times gazetesi, son olarak İngiliz yardım görevlisi David Haines'i tıklayın başını keserek öldüren Irak Şam İslam Devleti örgütünün asıl hedefinin Türkiye olduğunu yazdı. Gazeteye
Maskeli ve silahlı bir grup, Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti Simferopol'deki Kırım Tatar Milli Meclisi binasını kuşatıp içeride arama yapmaya başladı.
Maliye Bakanlığı, Irak ve Suriye'de artan terör olayları üzerine harekete geçti. Buna göre bakanlık, bankalar ve finans kurumlarına 'terör parasını' nasıl tespit edeceklerini anlatacak.
ABD'de Suriyeli muhaliflere destek için yasal düzenleme üzerinde çalışılıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'dan sınır dışı edilen İhvan liderlerinin Türkiye'ye gelmek için bir talepte bulunmadığını belirterek 'Gelmek gibi talepleri olursa incelenir. Engel yoksa her
Görmez, dört gün süren Gürcistan temasları hakkında bir değerlendirmede bulundu.
Bild gazetesinin bildirdiğine göre Almanya Savunma Bakanlığı peşmergeye Alman silahlarını kullanmayı öğretmek amacıyla 40 çıkartma komandosu yollayacak.