BMGK üyeleri Ukrayna'daki gelişmeleri görüşmek için Rusya'nın talebi üzerine toplantıya çağrıldı.
Rus parlamentosunun Ukrayna'ya müdahale yetkisi veren kararı üzerine toplanan Ukrayna Milli Güvenlik Konseyi orduya 'savaş durumuna geçin' emri verdi. Geçici Cumhurbaşkanı Turçinov, nükleer
Ukrayna'nın azledilen lideri yanukoviç, Rusya'nın Rostov şehrinde basın toplantısı düzenledi
Kırım Parlamentosu bugün öğleden sonra yaptığı toplantında Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin statüsünün yeniden belirlenmesi için referanduma gitme kararı aldı. Bu karar yarımadanın yüz
İsrail'in Kudüs'e yönelik saldırıları nedeniyle Kahire'de olağanüstü toplanan Arap Birliği, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarının, uluslararası barış ve güvenliği tehdit
Başkent Akmescit'te parlamento binası önünde toplanan Rusya yanlıları ile Kırım Tatarları arasında çıkan arbedede 26 kişi yaralandı.
Arap Birliği, İsrail'in Kudüs'e yönelik saldırıları karşısında Arap ülkelerinin atabileceği adımları görüşmek üzere olağanüstü toplanacak.
İstanbul'da işlenen Çeçen cinayetleri hakkında uzun bir süredir soruşturma yürüten Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı elde ettiği kesin delillerle davayı açtı. Katil zanlılarından biri
Gazze'de Kızılhaç binası önünde toplanan çok sayıda kişi, tutuklularının serbest bırakılmasını istedi.
"Komşuluk Hakkı İçin" ve "Sana İhtiyacım Var" kampanyaları kapsamında toplanan yardımları taşıyan 229 tır, çeşitli kentlerden Suriye'ye yola çıktı.
Viyana'daki üç günlük görüşmelerin ardından, İran'ın nükleer programına dair görüşmler için yeni bir eylem planı ve takvim açıklandı.
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Azerbaycan'da yapılacak.
Irak'ta siyasetten çekildiğini açıklayan Şii din adamı Mukteda Sadr, düzenlediği basın toplantısında Başbakan Nuri Maliki’yi yönetimi tekeline almakla suçladı.
Karadağ'ın başkenti Podrorica'da toplanan göstericiler, artan işsizlik, kötü ekonomik yönetim ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle hükümetin istifasını istedi.
2011’deki ayaklanmaların yıl dönümünden bir gün önce başkent Manama’da toplanan göstericilere polis müdahale etti.