Sosyal Medya

YaÅŸam

Gülen ailesi: Kınıyoruz

Kendilerini Fethullah Gülen'in ailesi ve akrabaları olarak tanıtan bir grup Erzurum'da basın toplantısı düzenledi. "28 Şubat benzeri dönemlerde bile Hocaefendi'nin manevi şahsiyeti böyle çirkin saldırıya maruz kalmadı" denildi.



Fethullah Gülen'in memleketi Erzurum'da yapılan basın açıklamasında aile adına söz alan Kemal Gülen, gündemden doÄŸrudan etkilendiklerini ve incindiklerini söyledi.

Gülen, "Aylardır iradi olarak susmayı tercih eden Hocaefendi’nin sessizliÄŸini fırsat bilenlerin, meydanlarda, onun arkasından konuÅŸmalarını ve bazı basın organları tarafından hedefe konulmasını ÅŸiddetle kınıyor ve bu Hak dostunu üzenleri ilahi adalete havale ediyoruz" dedi. 

Gülen'a iftira atıldığını iddia eden Kemal Gülen, "Son birkaç aydır yürütülen iftira yalan kampanyaları bizlerin yüreklerini daÄŸladı. Kullardan vefa beklemeyi bile Allah'a karşı vefasızlık sayan büyüÄŸümüz haÅŸhaÅŸiı iÅŸi boÅŸ alim müsveddesi hakaretlere maruz bırakıldı. Bir de bu hakaretleri insan haklarını aÄŸzına sakız yapılan siyasiler tarafından yapılmıyor mu? Ä°ÅŸte bunlar bizi yaralıyor" diye konuÅŸtu.

28 Åžubat hatırlatması 

Gülen ailesi açıklamada 28 Åžubat dönemine de atıfta bulundu:

"Bazı siyasetçiler ve medya kuruluÅŸlarının hakaret dozlarını artırdığını görüyoruz. Yakınları olarak son derece müteessiriz. Ne muhtıra dönemlerinde 28 Åžubat benzeri dönemlerde Hocaefendi'nin manevi ÅŸahsiyeti böyle çirkin saldırıya maruz kalmadı."

Hükümeti sert sözlerle hedef alan açıklamada, "Hırsızlık ayyuka çıkmamış adalet sistemi yerlerde sürünmek zorunda bırakılmamış gibi bunları görmezden gelerek sadece Hocaefendi'yi aile büyüÄŸümüzü suçlamak karşısında dehÅŸete düÅŸüyoruz" denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.