AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Suriye sınırında mayın tespit ve temizleme çalışması yapan güvenlik güçlerine IŞİD tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe misliyle karşılık verildi.
Konya'da yaşayan Japonyalı Leyla Hosoya İslamiyet'i seçerek Müslüman oldu.
Adana'da Amerikalılara ait olduğu ileri sürülen İnsansız Hava Aracı (İHA) kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Doğankent mahallesinde boş bir araziye düştü. Olayla ilgili inceleme yap
Türk Amerikan Kültür Toplumu ve ABD Müslüman Organizasyonları Konseyi'nin ortak düzenlediği toplantıda, İslamofobi masaya yatırıldı.
Cemaatçilerin Abant Platformu toplantısında PKK propagandası yapmasına, Cemaatçi İdris Bal da tepki gösterdi.
Suriyeli muhalifler bugün Cenevre'de yapılacak olan 'Barış görüşmeleri' toplantısına katılmama kararı aldı.
İran Devrim Muhafız Kuvvetleri'ne mensup 6 askerin Suriye'nin Halep kentinde öldürüldüğü bildirildi.
Sur ilçesindeki operasyonda yaralanan asker, tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesinde şehit oldu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün sözlerine isim vermeden atıfta bulunarak, 'Biliyorsunuz bir sanatçı 'zalim' diye dönüp bize hitap ederek bir ithamda bulundu. Sonra bir iç
TSK'nın 2016 yılı bütçesinde, terörle mücadele operasyonlarına katkı vermesi amacıyla 900 katır alımı için ödenek ayrıldı.
ABD'li Müslüman eskrimci Muhammad, dünya şampiyonasında üçüncü olarak Brezilya'daki olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.
Fethullah Gülen'in de yargılanan 122 sanık arasında yer aldığı "Selam Tevhid'de kumpas" davasında 55 tutuklu sanıktan 10'u hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye edilenlerin 7'si polis, 3
Diktatör Esed rejimi ve Hizbullah terör örgütü tarafından abluka altında tutulan Madaya’daki insanlık dramı derinleşiyor. Bölge halkı BM’nın yaptığı yardımların azlığına isyan e
81 ilin Cumhuriyet Başsavcılıkları’na gönderilen yazıda, DHKP-C’nin olası eylemlerine karşı güvenlik tedbirlerinin artırılması istendi.