Patlak veren uçak krizinin ardından Türkiye'ye yönelik bir dizi yaptırım kararı alan Rusya'da, tur şirketleri yasağı Rusları başka ülkeler üzerinden Türkiye'ye göndererek deldi.
Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, Ukrayna'yla Rusya arasında sıcak savaş çıkma olasılığının geçen yıla göre arttığını söyledi.
“Tutukluların yaşam hakları ihlal ediliyor. İki kişi bir yatakta uyuyorlar. Ya da nöbetleşe yatan insanlar var. Gece biri, gündüz biri uyuyor.”
Avrupa Birliği üyeleri, İtalya'nın vetosunu kaldırmasının ardından Türkiye'deki mülteciler için harcanacak 3 milyar euroluk fonu onayladı Yardımın bir milyar eurosu AB Komisyonu, geri ka
Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK mensubu bir grubun İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırması sonucu çatışma çıktı.
Ülkesinde ilk kez bir camiyi ziyaret eden ABD Başkanı Obama, Müslümanların, kuruluşundan bu yana ABD'nin bir parçası olduğunu bildirdi.
AK Parti'li Çalık, "Silahların susabilmesi, operasyonların durabilmesi için PKK'nın silahları gömmesi şart" değerlendirmesinde bulundu.
Rusya ile Türkiye arasında Uluslararası Açık Hava Anlaşması kapsamında Rus uçağının Türkiye üzerinde gözlem uçuşu yapmasına izin verilmedi
Uzun süredir devam eden kuşatma sonucunda, Halep'te havadan Rus bombardımanı karadan İran destekli Şii paramilit güçler ve Esed rejiminin saldırılarına dayanamayan muhalifler geri çekilmek
İran'ın dini lideri Hamaney'in dış politika danışmanı Velayeti, İran, Rusya, Suriye ve Hizbullah arasında ittifak oluşturulması için gerekli ön koşulların hazır olduğunu söyledi.
Nusret Cephesi’nin medya kolu tarafından yayınlanan “Rusya’nın Suriye’deki kayıpları” videosu Türkçe altyazılı olarak sunuldu. Videoda Moscow Times’a dayandırılan istatistikî veriler
Terör örgütüne karşı yapılan operasyonlarda geçtiğimiz günlerde Sırp ajanların yakalanmasından sonra şimdi de Alman ajanlar PKK'ya katılım çağrısı yapıyor.
CHP İzmir Milletvekili Balbay, Cumhuriyet'in yazılarını sonlandırmasına "Aziz Nesin'lik bir tablo. Kara mizahla karşı karşıyayız" ifadeleriyle tepki gösterdi
Beykoz'da devam eden Mahmud Efendi Külliyesi'nde Orman Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin incelemesinin ardından anlaşma şartlarının ihlal edildiği ileri sürüldü ve olay yargıya taş
HDP heyetinin Çözüm Süreci boyunca Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmelerin notlarını içeren kitapta Öcalan'ın Kandil'e eleştirileri dikkat çekiyor