Kenan Alpay- Yeni Akit
Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütünün (UNESCO) Fransa'nın başkenti Paris'teki genel merkezinde düzenlenen konferansta, Türkiye'de bulunan dünyanın en eski gemi batığı
CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu, 'YSK'nın kararı benim zihnimde ve gönlümde yok hükmündedir. Ben İstanbul'u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak geziyorum.' dedi.
Tunceli kırsalında, İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda 6 terörist etkisiz hale getirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın enleri Ödül Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.
Bakan Çavuşoğlu, 'Türkiye'nin tam üyeliği tabii ki Türkiye için çok önemlidir. Şüphesiz, AB'yi daha güçlü ve müreffeh kılacaktır' dedi.
Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, yabancı devletlere, İran'la ticarete devam etmeleri çağrısı yapıldı.
Amerikan Washington Post gazetesi, Trump yönetimini uyararak, Suriye'nin Deyrizor şehrindeki PYD karşıtı protestoların, ABD’nin planlarını tehlikeye atabileceğini yazdı.
İngiliz gazetesi The Guardian'ın ortaklığıyla YouGov–Cambridge Globalism Project tarafından 23 ülkede yürütülen bir araştırmaya göre, ulusal gurur sözkonusu olunca, ABD, diğer tüm ü
“Yüzyılın Anlaşması” adı verilen, ABD ve İsrail’in Filistin’i buharlaştırma projesinin ayrıntıları iyice ortaya çıkmaya başladı. Filistin’in büyük kısmı İsrail’e veril
YSK'nın İstanbul seçimini yenileme kararına ilişkin konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Erdoğan'a seçim iptali hatasını Berat Albayrak'ın yaptırdığını ileri sürdü.
TRT dizisi Payitaht Abdülhamid'in 85. bölümünde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na gönderme yapıldığı iddia edildi.
AK Parti Kayseri Milletvekili de olan Nergis, İstanbul Sözleşmesi'nin Avrupa Konseyi tarafından hazırlandığını ve Türkiye'nin, bu sözleşmeye ilk imza atan ülke olduğunu anımsattı.
Boyner Grup CEO'su ve Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, bugün holding içinde toplantı yaparak Boyner Grubu’na ait dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 'Bir yandan Abdullah Gül, bir yandan Davutoğlu, bir yandan Arınç sistemli bir şekilde Türk siyasetini dizayn etme gayretine girişmişlerdir. Türk mill