Star Gazetesi’nden Kemal Gümüş'ün dün, FET֒nün troll çetesini ve çalışma yöntemlerini konu alan haberine değinen Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, benzer bir yapının halen devam et
Esed rejimi, Suriye'nin başkenti Şam'ın doğusunda, "çatışmasızlık bölgeleri" içindeki Duma ilçesine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda bir çocuk ile kadın hayatını kaybetti
Petrol savaşlarının gölgesinde yaşayan Orta Doğu, yeni bir krizle karşı karşıya. Su savaşları kapıda.
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün açılıyor
Kolombiya’da, Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri'nin 320 militanı, af yasasından yararlanarak serbest bırakıldı.
Berlin'de başbakanlık binası önünde, polislerin gözü önünde pankart asan grup, diktatörler listesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da fotoğrafını koydular.
Tunceli'nin Pülümür ilçesinde güvenlik güçleri ile çatışmaya giren bir teröristin ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal, "'Kontrollü darbe', 'Başarısızlığa mahkum edilmiş darbe' gibi ifadeler üzerinden 15 Temmuz'un birileri tarafından bölünmesine
TSK ve ÖSO'nun, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu olan ABD destekli YPG'nin işgali altında bulunan Afrin'e düzenleyeceği harekatın ayrıntıları belli oluyor.
Türkiye’nin Azez-Tel Rıfat hattında artan hareketliliği PKK’yı panikletti. Örgüt, 17 Nisan Barajı ve çevresini yasak bölge olarak ilan etti.
MHP'li muhaliflerin önde gelen isimlerinden olan Meral Akşener, MHP'de yeniden genel başkan adaylığı defterini kapattığını söyledi.
Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde yapılan operasyonda 465 bin 719 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı.
Aslında çocuklarınızın içtikleri şu Cola’lar, enerji içecekleri, gazlı içeceklerin birçoğunda düşük oranda alkol var. Sadece alkol değil, uyuşturucu etkisine sahip maddeler de var. U
Katarne nüfusu ne yüzölçümü ne de askeri kuvvetleri itibariyle körfez ülkelerini tehdit edecek bir güce sahip. Katar’ın en büyük ve en etkileyici gücü Arap dünyasında bulunmayan özg
Batı dünyasında -bana göre açıkça yapılmasa da Rusya'nın da paylaştığı bir tutum bu- 1980 sonlarında projelendirilen “İslam'a karşı soğuk savaş”ın boy hedefi olarak Tayyip Erdoğ