Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nevruz mesajında, "Baharın müjdecisi Nevruz'un, ülkemizin her köşesinde ve ortak kültür coğrafyasında yaşadığımız kardeş toplumlarda sevginin ve
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, bazı kişilerin sokakları karıştırmayı hedeflediğini söyleyerek CHP ve İYİ Par
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin ve Millet iİtifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, "Karadeniz'in evladı PKK'ya yamulmaz. PKK'nın
Washington Times gazetesi, NATO'nun en büyük ikinci ordusuna sahip olan Türkiye'nin Rusya'dan S-400 alması halinde söz konusu birlikten dışlanması gerektiğini yazdı.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, silah kontrolüne uluslararası alanda çözüm bulunamaması halinde nükleer savaş çıkabileceğini söyledi.
Iraklı yazar Kandory, Yeni Zelanda’da camilere yapılan saldırıyı değerlendirdi.
Türkiye-İran sınır hattında 18 Mart'ta başlayan ortak operasyonun bir süre daha devam etmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.
Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 'Hedar' kod adlı kadın terörist, örgütün içindeki olayları tüm ayrıntılarıyla anlattı.
İsrail buldozeri tarafından ezilerek öldürülen Corrie’nin hatırasını yaşatmak için, doğum günü olan 10 Nisan’da dünyanın her yerinde 40 mum yakılacak.
"Bosna Kasabı" olarak bilinen eski Sırp lider Radovan Karaciç'in 40 yıl olan hapis cezası temyiz davasında müebbet hapse çevrildi.
Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesinin kararıyla tahliye edildikten sonra siyaseten tekrar tutuklanan Alparslan Kuytul'un bir kez daha tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Eski Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'in en büyük kızı Dariga Nazarbayeva, ülkenin siyasi hiyerarşisinde iki numaralı pozisyon olan Senato başkanlığı koltuğunun yeni sahibi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 50 milyon dolar için Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası'nı Katarlılara verdiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "O sözleşmeyi ipt
Osmanlı Devletin üst düzey memurlarından olan ve Yeniçeri Ocağının en kıdemli generali sayılan Yeniçeri Ağası maiyeti ile birlikte Ağa Kapısı adı verilen yerde ikamet eder, çalışma