'Paralel yapı' soruşturmasında tutuklanan, aralarında Ömer Köse, Yurt Atayün ve Ali Fuat Yılmazer'in de bulunduğu polislerin birçoğunun tahliyesine karar verildi. Ancak Nöbetçi Sulh Ceza
Kudüs'te Zaim askeri kontrol noktasında polise bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddia edilen 16 yaşında bir Filistinlinin vurularak öldürüldüğü duyuruldu.
THY'nin İstanbul-Milano seferini yapan uçağın motoru kalkıştan kısa bir süre sonra alev aldı. Uçak, Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı.
Hatırlamak bir tarih yazmaktır. Hatırlamak bir nostalji değildir. Hatırlamak tuzağa düşmemektir...
MHP'nin seçim beyannamesi kısmen ortaya çıktı. İşte MHP'nin seçim beyannamesinin özellikle ekonomiye ilişkin kısımları...
Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü McDonough ile Ulusal Güvenlik Danışmanı Yardımcısı Rhodes’la bir araya gelen Amerika Ermeni Ulusal Komitesi, "McDonough ve Rhodes, Obama'nın konuşmasında '
AB yetkilisi Catherine Ray, Muhammed Mursi'nin 20 yıl hapis cezasına çarptırılmasını 'not ettiklerini' ve 'Mısır hükümetiyle güçlü ve sabit ilişkilerin süreceğini' bildirdi.
Ekonomi Bakanı Zeybekci, CHP'nin seçim bildirgesindeki ekonomik vaatler için, "Ekonomi adına üzülerek seyrediyorum.'' dedi.
Adana'da, bir banka şubesinin kapısının açık olduğu öğrenilince polis, görevliler gelene kadar bankada nöbet tuttu.
MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Mısır'da darbeyle başa gelen Abdulfettah Sisi ile görüştüğü ortaya çıktı.
CHP, seçim bildirgesinde ekonomiye ağırlık verdi. Emekliye 2 maaş ikramiye, taşeron işçiliğin kaldırılması, asgari ücretin 1500 lira olması bunlardan bazıları. Ekonomistler kaynağın
CHP'nin açıkladığı seçim vaatlerinin bütçe açığını 9 kat arttıracağını söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kaynağın üçte birini açıklasınlar, CHP'ye oy vereceğim" dedi.
Türkiye'nin ilk yerli haberleşme uydusu Türksat 6A'nın yapımı için TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü, TAI, ASELSAN ve Ctech sanayi kuruluşları çalışmalara başladı.
Türkçeye yaptığı katkılarla tanınan, 'Türk Einstein' lakaplı kimya ve moleküler biyoloji uzmanı Prof. Dr. Oktay Sinanoğlu, 80 yaşında ABD’nin Miami kentinde hayatını kaybetti.
Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Ermeni meselesinde Türkler ile Ermeniler arasındaki en önemli anlaşmazlık noktalarını sıraladı.