Türk Hava Yolları'nın web sitesinden online olarak bilet almak için işlem yapanlar ilginç bir ayrıntıyla karşılaşıyor.
Cemaatin yılda 5 milyar TL rant sağladığı sınavlara hazırlık kitaplarının basımları hükümet denetiminden geçecek.
Afrika'da çok sayıda insanın ölümüne neden olan ebola virüsünün, IŞİD'in işgali altındaki Musul'da görüldüğü bildirildi.
İstanbul'da kar yağışının bugün gün boyu aralıklarla kuvvetli yağacağı ve fırtına ile birlikte kar yağışının tipiye dönüşeceği tahmin ediliyor.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Nassan, Kobanê'deki son durumu anlatıyor
Suriye’deki Müslüman Kardeşler Teşkilatı, (İhvan) Rusya’nın, muhalifler ile rejim arasında müzakerelerin yapılması yönündeki girişimini reddetti.
Filistinli yetkililere göre karar tasarısının BMGK'da kabul edilmemesi, ABD ve İsrail'in BM'ye üye ülkelere uyguladığı baskı ve şantajdan kaynaklandı
ABD, Guantanamo'da tutuklu bulunan üç Yemen ve iki Tunus vatandaşını Kazakistan'a gönderdi. 11 Eylül saldırılarının ardından hak ihlalleri ve işkencelerle özdeşleşen kampta hâlâ 127
İsrail'in 1967 öncesi sınırlara çekilmesi ve başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız Filistin devletinin kurulmasını öngören BM Güvenlik Konseyi karar tasarısı kabul edilmedi.
Türkiye önceki gece başlayan şiddetli kar yağışı ve fırtına ile birlikte soğuk havanın etkisine girdi. Dün Balıkesir, Manisa arasında bir TIR kaza yapınca İzmir-İstanbul karayolu çi
Moro İslami Kurtuluş Cephesi, siyasi partiye dönüşmek için adım attı ve Birleşik Bangsamoro Adalet Partisi'nin kurdu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin tahminlerine göre, İstanbul'da kar yağışı gece şiddetini arttıracak.
İsviçre merkezli WIN/Gallup araştırma şirketinin anketine göre en mutlu ülke Fiji. 65 ülkelik ankette Türkiye 56'ncı sırada.
Kamu Denetçiliği Kurumu Soma’da meydana gelen maden kazasıyla ilgili bir rapor hazırladı. Raporda, madenlerde yaşam odasının zorunlu olması ve dayıbaşılık sisteminin ortadan kaldırılma
Endonezya'da AirAsia havayollarına ait bir uçağın denize düşmesinden sonra aynı şirkete bağlı AirAsia Zest havayollarına ait bir yolcu uçağı Filipinler'in güneyindeki bir havaalanında